Mit tennél, ha hírtelen téged választanának meg főnökké? (beszélgetés)
De ez a ritkább, ezt a problémát nem tudod megoldani.
olvass vissza!(a gyermekét egyedül nevelő anyák,stb.)
Milyen szociális problémák vannak?
arra jutottam ,magnes74,hogy a szociális problémákat előbb kell megoldanom mint a többit,vagyis segítenem.Ha ezekbe a problémákon túl jutottunk,akkor jöhet a dolgozói kedv!
Legyél határozott, az a lényeg.
Vond be őket is a döntésbe, dobd fel az ötletet, majd gondoljátok tovább. Így érzik majd, hogy fontos a véleményük és téged is tisztelni fognak.
itt az a baj,hogy én is 3 gyerekess anyuka vagyok,,és átt tudom érezni a promlémájukat,,és a szívem a dolgozók felé húz!,nem a a fönök felé" ami én is leszek hétfőn.(milyen főök lehetek egyáltalán,ha nem a főnökömnek adok idazat?)
Igen, de a másik szemszögből, örülnek, hogy van munkájuk.
Meg is becsülik azt.
Ugyanazt mondja, amit én. Ha valaki helyettesít még mást is a saját munkája mellett, akkor túlóráznia kell. Ha viszont nem kell, akkor rögtön kiderül a vezető számára, hogy két ember munkáját egy is el tudja látni, és leépítenek egy alkalmazottat a kettőből.
Van adva egy cég!Hírtelen a a fejedre zúgítanak sok -sok embert,akiknek mindenről más a véleményük.itt még nincs semmi baj!de amikor szembesülök azzal,hogy itt igazából olyan éd
esanyák dolgoznak,aknek a munkabére max 500 ft.
Mágnes! segíts nekem4Légyszi
Nálunk 5 éve működik. Az emberben alapból benne van a segítőkészség, hagyni kell érvényesülni.
Mágnes módszrét ki kekllen próbálni,hátha jobb lenne.
Mágnes azt mondja, hogy az alkalmazottak gyerekei nem betegednek meg egyszerre. Tehát egyszer őt helyettesítik, egyszer ő helyettesít.
Akkor ő kivétel, de valaki biztos be tud állni helyette.
Az összes gyereket a dolgozók gyerekeire értettem, közülük nem lehet, mindenki beteg egyszerre.
van egy kis nő, aki a 10 éves kislányát egyedül neveli,,,,,nincs nagymama,nagypapa még a láthatáron se!senkije sincsen,csak a 10 éves gyereke, hogyan oldanád meg h,a suliba ne csoportosan kapják el a betegséget?
Én az vagyok, mi a kolléganőmmel mindig megoldottuk.
Az egyikünk otthon volt, a másik túlórázott.
Biztos be tudnák osztani, főleg, ha többen vannak.
Az összes gyerek nem lehet egyszerre beteg.
Igazából azt szerettem volna megtudni,hogy mi a véleményetek arról,hogy a kisgyermekes anyukák ,hogyan és hol dolgozhassanak,ha "véletlenül"egyedül maradnak.
Az jó is lenne,hogy az anyák lennének terhelhetőbbek,,akkor az Apák vigyáznának a gyerekekre,HALLELUJA.
Egy kutatás bizonyította, hogy az anyák jobban dolgoznak, mert megtanulták ésszerűen beosztani az idejüket, és jobban terhelhetők.
A sok édesanyáért,akik nem találnak munkát maguknak,mert merészeltek szülni gyereket,,miattuk aggódom.
Én nem vagyok egy főnök típus, úgyhogy nem vállalnám! Túl engedékeny vagyok és inkább én csinálnám meg a munkát, hogy tartani tudjuk a határidőket... :-)))
Sejtettem Vica009, hogy nem mondok újat... :)
Vállald,el ha érzel rá elhivatotságott,de főnöknek lenni nem egy hálás feladatt,tudni kell jól bánni a hatalommal,és néha nem túl népszerű döntéseket kell hozni.Én voltam már beosztott és felettes is,a beosztott hazamegy és a családjáé,a főnök még otthon is a munkában jár gondolatban.
Gondolom ez nem az a munkahely,ami miatt néhány napja kiírtál egy fórumtémát,hogy 500ft órabérért elvállald-e azt a munkát.
Az lenne a furcsa, ha nem én lennék a főnök. :)
Nincs jó megoldás, ezért nem veszik fel a kisgyerekeseket sehova. A kompromisszumos megoldás természetesen az, hogy aki bent van, az túlórázik.
A kérdésre válaszolva:nem lepődnék meg rajta.Vállalnám!
Vállald el és beszéld meg velük, hogy próbáljanak előre dolgozni amit lehet, hogy ha beteg valaki vagy a gyereke, akkor is tudjátok tartani a határidőket.
További ajánlott fórumok: