Mit tennél ha az anyósod kijelentené, hogy neki köszönheted hogy van gyermeked... (beszélgetős fórum)
Az én anyósom örült a gyerekeimnek, ideig-óráig... a többit hozzá lehet képzelni :D
Amikor már nagyobbak voltak a gyerekek, akkor némely tevékenységre igénybe vette volna őket, csodálkozott, hogy nem szívesen mentek.. Némi rábeszéléssel azért megtették, amit kért.
Ha rajta múlt volna,akkor inkább nem lenne:-(
Határozottan a szemembe is mondta.Aztán meg azon csodálkozott,hogy nem tűrtem a gyerekem közelében.
Nehezen tudom megvédeni magam, általában, de ezen kijelentést nem hagynám a megfelelő válasz nélkül.
Az én anyósom sem az az ideális, de ilyen kérdést még nem tett fel. Lehet, hogy előtte megérdeklődném, hogy mégis hogy érteti a dolgot? :)
Anyósod rettentően fontos lehet önnönmagának.
Azért az órák nélküle is járnak?
Felvilágosítanám kislányom ama szerencsés genetikai adottságáról, mely alapján olyan, mintha engem klónoztak volna... :D
Elmehet a p*csába. Amúgy.
Ahogy nézzük:a fiát biztos,hogy ő szülte...de a fia gyermekét már nem:P
Részben helytálló megállapítás...de nekem még ezt nem mondta sosem:)))Hát jobb is...:)))
Szépen átölelném, hogy köszönöm, de azért az unokáját már Te szülted meg, azért nem szüléssorozat ez :)
De nem szabad hagyni, hogy egy ilyen agy kiakasszon :)
Azt meg kellene állnom, hogy bármit is tegyek.
Csak egy mondatot kapna.
Igaza van.
Ha Ő nem szülte volna meg a páromat, nem lenne a két csodálatos leánykám.
:-)
na az fura lenne.
Legfeljebb olyan téren, hogy ő hozta világra a párom
Akkor jó,ha megmondja!:)))
Az ilyen emberek ,kihasználják azt,hogy az ember tiszteletre lett nevelve a nála idősebbekkel szemben,és az emberek nyelik is a békát,pedig nem kellene!
Van egy határ ,ami után tisztelettel ugyan ,de kő keményen helyre kell tenni őket!:)
Az új nej azthiszem jobban megmondja neki mint én bármikor meg mertem...mostanában megmondanám neki de sajna nem futunk össze:)))
Annyira nem szegény-idős volta miatt költözött hozzánk hanem mert egy tehetetlen egy akármi,most meg úgymaradt velük.....
eleinte vigyorogtam magamban hogy ha újnejnek kellett a pasi viselje el az anyját is,de túl nagy büntetés az a nő szóval sajnálom és jóban vagyunk....
Remélem az új nej nem finomkodik vele és egyenest a képébe mondja amit gondol!:)))
Oké,hogy gondolom nem lehet az utcára kitenni egy szegény, idős asszonyt,de azért a tisztes távolságot még egy lakásban is meg lehet tartani.
További ajánlott fórumok:
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- Hogy hívják a gyermekedet/gyermekeidet?
- Milyen nevet fogsz adni/adtál a gyermekednek?
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- Milyen farsangi jelmeze lesz gyermekednek?
- Milyen szavakkal becézed gyermekedet?