Mit tehetnék, ha nem jövök ki az anyámmal..? (beszélgetős fórum)
Bocsi,itt vagyok már..
Igen,ezzel valószínűleg leírtad az okokat is.
Tudod,sosem értettem,egy anya hogyan tehet különbséget gyermekei között,hiszen senki sem egyforma,testvérpárként sem,nem lehet egyforma jó a családi élete sem.
Neked szemedbe mondott-e olyat,hogy nem tetszik a családi életed?
szinte semmiben nem hasonlítunk egymásra....teljesen különbözőek vagyunk.
neki két diplomája van (főiskolák), van egy jogász férje, és van egy kislánya, aki a legokosabb a családban....
ezzel szemben én: az én végzettségem mérlegképes könyvelő, nincs egy diplpmám sem, van két (neveletlen= anyu szerint) gyerekem, a férjem vállakozó ( akitől már többször el akartam válni), és kineziológushoz járok, mert a házasságom egyenlő a nullával
Anyutok mondja,hogy Téged véd a húgod?Na ez furcsa..Miben különböztök húgoddal?Miben hasonlitatok?
Értem ezalatt,kinek milyen életet sikerült kialakítania magának.
Talán ebben gyökerezik a baj is.Nem vár többet Tőled,mint amit elértél?Csak egy kérdés,nem biztos,hogy így van.
ált. minden
most pl. az, hogy nem viszem oda a gyerekeimet. a húgom ott lakik a lányával, azt mondtam, ide őt miért nem hozza? hát akkor anyu akkor sem látja az én gyerekeimet. (hozzáteszem, hogy a húgommal kéthetente ha egyszer beszélek 5 percet, sokat mondok) de én miért nem viszem a két gyereket, de a húgom az egyet sem tudja ide hozni, mert neki sok dolga van.....bla bla bla......na ezen megint felkaptam a vizet.
itt vagyok!
csak közben dolgom volt. köszönöm a válaszokat.
már régen elköltöztem....
de közel vannak hozzám....
állandóan összeveszek vele, pedig alig beszélünk.
most azt mondta, hogy ne említsem őt velem egy lapon, mert nem lehet, mert ő lassan 60 éves, pedig ez nem is igaz, csak 57, én meg 36 vagyok.
No, viccet félre téve ;)
Mi vele a problémád?
Bele szól mindenbe? Még mindiog a kicsi lányának tekint?
Miért nem költözöl el?
Elég nagy lány vagy már ahhoz hogy külön élj ;)