Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mit takarhat egy egyetemi email? fórum

Mit takarhat egy egyetemi email? (beszélgetés)

17. anonimfelhasznalo (válaszként erre: 16. - Csillagszem38)
2023. jan. 12. 22:24
Miskolc “mester”.
16. Csillagszem38 (válaszként erre: 11. - Anonimfelhasznalo)
2023. jan. 12. 22:07
Ez mester és vhol vidéken van, igaz?
15. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - Anonimfelhasznalo)
2023. jan. 12. 22:05

A tavoktatas nem az online oktatási formát jelenti, illetve azt, amit te kértèl. :) Hanem azt jelenti, hogy kevesebbet jársz be,mert messzebb élsz, mint pl. levelezőn, és kevesebbet is konzultalsz az oktatókkal.

Ez a klasszikus tavoktatasi forma.

És ezért írtál, H megkapod, amit kértél, de nem a klasszikus formában, hanem úgy, ahogy neked jó.

Nem kellett volna tavoktatast írnod, csak annyit, hogy segítség a tanulmányaidat más módon. Az ő fejükben más a.tavoktatas jelentése, mint a tiedben, ezért volt a.kavar.🙈

14. timycat (válaszként erre: 1. - Anonimfelhasznalo)
2023. jan. 12. 21:56
Mivel nem távoktatás lesz, hanem ahogy írja egyéni tanrend, azaz megkapod az anyagot és meghatározott időpontokban vizsgázol.
2023. jan. 12. 21:25
Nem tudom majd írok, hogy mire jutottam.
12. ssueB (válaszként erre: 4. - Anonimfelhasznalo)
2023. jan. 12. 21:00

Mégiscsak a jogi karról van szó, én kizártnak tartom, hogy zh-n, vagy vizsgán ne kellene majd személyesen megjelenni.

Biztos lesz olyan, amit esetleg meg lehet oldani távolról, de bemenni is jó eséllyel kell majd.

2023. jan. 12. 17:52
Jogtudomány, azon belül a munkaügy és tb igazgatás.
10. teletabby1 (válaszként erre: 9. - Teletabby1)
2023. jan. 12. 17:46
mi érdekel? melyik terület? Hova jelentkeznél?
9. teletabby1 (válaszként erre: 8. - Anonimfelhasznalo)
2023. jan. 12. 17:41
próbálkozz! hidd el sikerül!
2023. jan. 12. 17:33
Hívtam többször is de nem vették fel egész héten.
2023. jan. 12. 17:29
opsz! ü törölve ! :)
2023. jan. 12. 17:28

Mi lenne ha felhívnád a to-t? Szerintem érthető, értelmezhető választ kapsz minden kérdésedre!

ű

2023. jan. 12. 17:24
Szerintem a vizsgák egy hagyományos levelező oktatás esetében személyesen zajlanak. Ha direkt távoktatásként hirdetik meg, akkor erre felkészülnek, de ha csak neked adnak engedményt, akkor a vizsgákra szerintem nem vonatkozik. Kérheted külön, hiszen még csak egyetlen e-mailt váltottatok, de alapvetően nem tartozik hozzá szerintem. Ha kétség merült fel benned, kérdezz rá, és ha nemleges választ kapsz, kérheted a vizsgák esetben is az online megoldást.
2023. jan. 12. 17:06
Értem de vajon az online óra és a tananyag megküldése közt a vizsgák is bele tartoznak?🤔
2023. jan. 12. 17:04
Szerintem azt jelenti, hogy nem élőben tudják vetíteni neked az órákat, előadásokat, hanem elküldik a felvételeket, tehát interaktív módon nem fogsz tudni részt venni az előadáson. Valószínűleg nem is mindig lesz rá lehetőség, sok esetben be kell érned majd a kiadott diasorral felvétel nélkül, mert nem biztos, hogy minden esetben megoldható. Ezt eleve nem távoktatási lehetőséggel hirdették, tehát valószínűleg lesz olyan oktató, aki nem fog plusz lépéseket tenni annak érdekében, hogy ez megvalósuljon, mert a kisebb ellenállás felé fog csorogni, tehát ami neki kényelmes lesz, azt teszi. De ez csak az én véleményem a kép alapján.
2023. jan. 12. 16:58
Bocsi, amibent az elejére nem akartam írni szókisegítő…
2023. jan. 12. 16:57

Írtam egy XY egyetmnek távoktatást kértem amiben súlyos betegségre tekintettel amúgy levelezőin indul azt írják, hogy online órával illetve tananyag megküldésével tudják segíteni tanulmányaim. De viszont itt van egy mondat amit nem értek: “tehát nem a klasszikus értelemben vett távoktatási formában”. Az e-mailem tárgya a távoktatás kérés szóval nem értem ezt a mondatot valaki tudna segíteni?😅

[link]

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook