Mit takarhat egy egyetemi email? (beszélgetés)
A tavoktatas nem az online oktatási formát jelenti, illetve azt, amit te kértèl. :) Hanem azt jelenti, hogy kevesebbet jársz be,mert messzebb élsz, mint pl. levelezőn, és kevesebbet is konzultalsz az oktatókkal.
Ez a klasszikus tavoktatasi forma.
És ezért írtál, H megkapod, amit kértél, de nem a klasszikus formában, hanem úgy, ahogy neked jó.
Nem kellett volna tavoktatast írnod, csak annyit, hogy segítség a tanulmányaidat más módon. Az ő fejükben más a.tavoktatas jelentése, mint a tiedben, ezért volt a.kavar.🙈
Mégiscsak a jogi karról van szó, én kizártnak tartom, hogy zh-n, vagy vizsgán ne kellene majd személyesen megjelenni.
Biztos lesz olyan, amit esetleg meg lehet oldani távolról, de bemenni is jó eséllyel kell majd.
Mi lenne ha felhívnád a to-t? Szerintem érthető, értelmezhető választ kapsz minden kérdésedre!
ű
Írtam egy XY egyetmnek távoktatást kértem amiben súlyos betegségre tekintettel amúgy levelezőin indul azt írják, hogy online órával illetve tananyag megküldésével tudják segíteni tanulmányaim. De viszont itt van egy mondat amit nem értek: “tehát nem a klasszikus értelemben vett távoktatási formában”. Az e-mailem tárgya a távoktatás kérés szóval nem értem ezt a mondatot valaki tudna segíteni?😅
További ajánlott fórumok:
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- 21 éves egyetemista vagyok, 1 évem van vissza a suliból. Véedekezés mellett becsúszott a baba. Fogalmam sincs mit tegyek! :(
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Mit gondoltok az egyetemistákról?
- Támogatnád a gyermeked tanulmányaid, ha olyan egyetemi szakra menne, amivel semmire sem megy?
- Egy nagyon arogáns egyetemi osztálytársaddal aki mindig szúrkál hogyan viselkednél?