Mit szóltok Ördögh Nóri esetéhez? (tudásbázis)
"Mit szóltok Ördögh Nóri esetéhez?"
Azt hogy az ördög nem alszik.
én is mindennap bújom a lapokat, hátha.
:)
S téged ez megakadályoz abban, hogy véleményt nyilváníts??
:)))
Nagyon tudod a dolgokat!
Talán Lilunak is Te tartod a gyertyát?
Miért r...c? Mit jelent ez a szó????
Mi lenne ha valaki rólad mondaná ezt??????
Ő is csak ember. Csak mivel ő "híres" jobban foglalkoznak vele. Ha én és a párom lenénnk igy, a kutyát sem érdekelné!
Ördög Nori megkérdezi, hogy velünk mi van? Hát ez az!
Senki nem ugatja le a fejedet. Ördög Nóri nem képmutató. Te viszont előszeretettel ítélsz meg embereket azok alapján amit a bulvármédia ír róluk. S bátorkodtam megjegyezni, ez általában nincs köszönőviszonyban az valósággal. Vajon a megjegyzésed, miszerint a retekklubnál nem a tehetség alapján válogatják a műsorvezetőket, vajon mit próbál sugallni?
A topicindító Albert Györgyi halála után egy nappal nyitott egy fórumot valami ilyesmi címmel, hogy "Mit gondoltok Albert Györgyi haláláról? Nekem tetszik....." Nálam ez már az a kategória, amit nem kívánok még kommentálni sem :)))
Neked is pussz!!!!
:)
Nem érdekel Ördög Nóra annyira, csak megállapítottam, hogy képmutató.
Nem én nyitottam a topikot, talán az illetékesnek üzenjél miért érdekli erről mások véleménye.
Mostmár úgy látszik meg kell gondolnom milyen fórumokhoz szólok hozzá, különben leugatják a fejem.
Ezért járok szívesebben babás topicokba........
Pussz!!!
Nem a RTL-nél kezdte a pályáját, egyébként 13 éves kora óta műsort vezet, szerintem nem rosszul, de ízlésekről tényleg kár vitatkozni.
Az életéről viszont semmit sem tudsz, csak azt amit a bulvárlapok megírnak. Abból pedig szerintem nem túl bölcs dolog egy embert megítélni. Tehát nem tudhatod, hogy valójában mi van a poharában.
Szerintem :)
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- Bianka, Nóri Pici Csodája
- Fellázadtak a lakók Ördög Nóriék kisboltja ellen
- MIért nem tudom kiírtani Neville ördöghurokját a Harry Potter és a Főnix Rendje PC-DVD játékban? Ha sikerül is állandóan visszanől? MIért?
- Wasabit és Nori lapot szusihoz melyik bevásárlóközpontban tudok venni? (lehetőleg Miskolcon)
- Milyen babakocsit használnak Ördög Nóriék a Nánázsiában?