Mit szólnál, ha egy 44 éves nő akarná elfoglalni a 43 évi házasság alatt összegyüjtött javaidat a férjeddel /73 éves/ együtt? (beszélgetés)
Nem tudom, mennyi igaz belőle, de így elsőre jó. D
Szia! van gyerekünk külföldön él, aranyos mellettem áll, ez a nő nem fog semmihez sem hozzájutni, bár nagyon igyekszik szerintem. A férjem szerint nem azért van vele, hanem mert szereti, de a csajnak van élettársa is. zürös az egész. ekem 44 éves koromban egy 73 éves pasi öreg volt, a nagypapám lehetett volna. Na mindegy egyelőre semmi gond, de ha sokat ugrál ez a nő lehetetlenné teszem minden hol.Kösz, hogy hozzászóltál.
Amúgy vannak gyerekeitek? Ha vannak, nyilván felnőtt emberek. Kérj tőlük segítséget, igazítsák el a vén trottyot, meg a pénzéhes lotyót. Ez bizony rájuk is tartozik, ha az öreg válni akar, akkor viszi mindennek a felét. Igaz, ha jól tudom, a gyerekek örökölnek akkor is, és nem az "ifjú ara", de mire az öreg bedobja a törölközőt, a lotyó már rég eltapsolt mindent.
ÁÁÁ, nem öreg, még a tojáshéj ott van a fenekén:D
Szia Drága!
Szerintem a "fogja-vigye" alapon kellene megoldani. Én összepakolnám az öreg cuccát, gyógyszereit és mindennemű tartozékát (beleértve a szennyest is ha van) és elvinném az új címére!
Odaadnám a pipinek, hogy innentől kezdve a papa az övé...minden hasznával és terhével.
De tényleg!!! Nem gondolkodnak - pláne az öregebb - férfiak? Mi a fészkes fene kellene bennük - a pénzen kívül - egy fiatal nőnek?????? Gondolják, hogy mellettük nem megy félre az ilyen ribi, aki a vén fazonokra vadászik?
Legalább azt tisztelné vén fejjel, hogy a felesége leélte vele az életét!!
Szijjaaa! :)
A téma kimeríthetetlen, ugye?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD NYI-HI-HI!!!
Gratulálok!!!!
Én a tejfölös cuccoktól mindig is futottam :DD ettől függetlenül megeszem,csak ne indulás előtt jutna néha eszembe :DDD
na jó éjt sziasztok megek aludni bár feljött a savam is, jajj
pár éve még semmi bajom nem volt ezektől imádom a tejet, fagyitól jött elő először, azt hittem romlott volt de egyre gyakrabban előjött, ma már se tej se tejfől mert nagy a baj, a vajjal is csinyján bánok
Nekem is elég egy kis tej,vagy tejfölös étel,aztán futáááás :D
nem volt semmi olyan köztünk:)))) amugy hozzám hashajtó se kell elég egy deci tej és ki vok ütve
csak nem mindegy hogy légy leszek vagy pókné:))))))))))
Csak vigyázz Zsuzsa, hogy ez esetben ne Te kapj hashajtót:)
:O))) háááát ha vágysz rá,akkor lehet előbb utóbb a hálójába kerülsz :)
én vok az ő jelöltje 3 éve:D
Ahham,akkor már megvan a jelölt? :O)
hát ez jo kérdés, egyrész nem mert kikéne dobnom, másrészt meg kiprobálhatnék vkit akire nagyon vágyom:D
és örülnél ha lenne legközelebb? ;-))
hát majd legközelebb viszem a mindent előre látó szemüvegem:D
ez nem jó, ha már ilyet tesz az ember lánya, legalább jó legyen :D
lehet, csak éppen akkor olvastam egy könyvet, szintén ebben a kategóriában, ezért a címeket összekavarom, akkor az volt a Szépasszonyok egy gazdag házban :D
hasonló sztori, végkifejletben nem ugyan :)
Persze hogy nem kell tudni :D de kár hogy nem volt jó :(
de nem volt jó, de ezt neki nem kell tudni:D
én jobb modon adtam vissza, megcsaltam éjjel reggel meg a szemébemondtam:D
Mosméé? :) kölcsönkenyér visszajár :D
További ajánlott fórumok: