Mit szeretsz a nyárban? Vagy mit nem? (beszélgetés)
Lehet menni jókat szórakozni
Ha max 30 fok lenne nyáron akk elviselhetőbb lenne sztem is - nyáron depressziósabb vagyoök a nagy melegtől mint télen :))
Egyszerűen imádom a nyarat! :)
Amit utálok, hogy lábszárig folyik a víz rólam.
Imádom, nem kell annyi cuccot felvenni, nem kell fűteni, nyitva lehet az ablak, madarak beszélgetnek,minden zöld,
Utálom a szunyogokat, legyeket, mindenütt van szunyoghálom, 30 foknál több azért ne legyen.
Én is szeretem a nyarat úgy ahogyan van!:):)
Amit nem szeretek benne,az az izzadás,és,hogy kicsi gyerekkel vagy csak nagyon reggel,vagy nagyon délután lehet kimenni,mert különben szegénykék hő butát kapnak!!:(:(
Amúgy én is kiegyeznék a 25 fokkal,mert utálom amikor 40 fok van már árnyékban is:(:(
Mindent!
Még azt is elviselem,hogy a kocsiba majd meg gyulladok,mert nincs benne légkondi!
Szeretem a meleget,a szikrázó napsütést:)
nem szeretem,h minden évben vége lesz:(
Szeretem, hogy jó idő van és és minden ideális a strandoláshoz. De a munka miatt hétközben nincs lehetőségem strandolni :( Hétvégén amikor rárnék akkor meg rendszerint hidegfront van és esik az eső. Pffff....Ez tavaly nyáron így ment és egyszer sem jutottam természetes víz közelébe max messziről csodálhattam pedig annyira imádok strandolni. Ha idén sem sikerül nagyon el leszek keseredve :(
Ilyenkor sírja vissza az ember a gondtalan gyermekkort...
Én nem az idősebbekre gondolok, hanem az ilyen 16-30 év közöttiekre, ott is azokra akik már feketére szoláriumozzák magukat és ilyen lenge ruhákban járnak kelnek, így mutogatva magukat a férfiaknak, és erősen sminkelik magukat. Főleg ha valamelyik még ezek mellé beképzelt is.
De lehet csak féltékeny vagyok rájuk?
Hogy meleg van, strandidő, nyüzsgés, pezsgés.
Amit útálok, hogy nagyon sok lány ilyenkor azt hiszi ő a valaki, teszi veszi magát, és már majdnem hogy pucéran mászkál az utcán. PERSZE TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!!!!!
szeretem- csomó szabadidő, pihi, nyugalom
nem szeretem- ha nagyon meleg van, és egy idő után elunom magam :S
szeretem a nyárban hogy szabdaon mozoghatsz szabad a terep minden téren!:D
ÉS mit utálok? hát azt, ogy nem lehet megmaradni, meg sok ember azzal izél, hogy mien barna, meg, h hol nyaralt
meg aszt is hogy enm találkozhatok az IGAZi barátaimmal
A strandolást,de legfőképp az uszást szeretem!!:)
Mit nem ??Amikor a hőségtől a béka s*gge alatt van a vérnyomásom és szédelgek:((
Imádom a meleget,utálok fázni!
És azt is szeretem,hogy kevesebb a rezsi :))
További ajánlott fórumok:
- Zene, amit szeretsz vagy csak úgy felrakod!
- Ki, hol lakik? Avagy mit szeretsz, vagy mit nem a lakóhelyeden?
- Kit/és vagy/mit szeretsz a legjobban a mostani életedben? (állíts fel sorrendet)
- Szerintetek mi a különbség a között, ha valakit nagyon szeretsz / ill. szerelmes vagy belé?
- Mit tennél, ha megtudnád, hogy akit szeretsz (nem vagytok együtt), azt a jelenlegi párja csak kihasználja?
- Te szeretsz munkaba jarni?vagy inkabb otthon szeretnel maradni a gyerekeiddel?