Mit rejt a hűtőd, fagyasztód? (beszélgetés)
A kérdés feltevője vajon mit várt, mikor kitalálta ezt a roppant elmés kérdést?
Lehet én vagyok rosszul összerakva de ha nem tévedek élelmiszert szokott rejteni a hűtő, és a fagyasztó . Vagy tévedek?
Igaz már hallottam olyant is, hogy némely beteg ember a szeretett de már a jobb létre szenderült háziállatát, vagy nagymamáját ott tartotta.
Tojás, dió, zöldségek, tej, tejtermékek, ételek
fagyasztó: nyers és füstölt húsok, gyümölcsök, zöldségek, fagyi.
Hja en csak a fagyot irtam :)
A "sima" mikor mit.
Most jókat kacarásztam ezen a fórumon:D
Eszembe jutott,hogy mikor szingli voltam-két macskakonzerv,egy liter tej,és egy üveg mustár volt a hűtőm tartalma-persze akkoriban nem kellett diétáznom:))
Most nem tudom,mik találhatóak benne-felvágott,vaj,tej mindig van-mert tízórait csomagolok a gyerekeknek.
hűtő:joghurt,sajt,bontott lekvár,vaj
fagyasztó:zöldségek,gyümölcsök a kertből
Hűtő:egy mustár,fél uborka
Fagyasztó:sokféle kaja a halaimnak:)
vaj,tej,pucolva sarga,feher repa,zsir,brassoi,salami,parizsi,gulyaskrem,pulykamell,dobozos tejszin,kechup,mustar,majonez,tojas,sajt,szölöle,
melyhütö: daralthus,4db csirkecomb
Vaj, tej, sajt, sonka, felvágottak, kolbi, zöldségek, zöldhagyma, pritamin, tejföl, párolt lila káposzta, kechup, mustár, majonéz, torma, tejszín, fejes káposzta, befőttek, grapefruit..
Fagyó: 6 db csirke, 2 kg cs.szárny, 1 kg cs.comb, s.máj, 3 kg s.lapocka, tarja, virsli, kolbi, sonka, kész székely és töltött káposzta..
és még ki tudja.
A hűtőmben csak a szokásos szükségletek, mint vaj, tej,sajt,szalámik,felvágottak, tejföl, tejszinhab, zöldségek, leveshez és egyéb szendvicszöldségek.
A fagyasztóm most elég vega. Kiürítettük az ünnepek alatt. Virsli van még benne, na meg egykét húsoscsont. A többi zöldségkeverék, gesztenyemassza, kukorica, franciasaláta alap. Aztán ennyi, ma már mehetek is húst venni az ebédhez.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- A fagyasztóból kivett húst (nemrég olvadt ki) vissza lehet fagyasztani?
- Zanussi Lehel fagyasztószekrény miért nem fagyaszt?
- Ha ma besózom és panírozom a fagyasztóból tegnap kivett és mára felengedett husit, akkor várhatok a sütéssel még holnapig?