Mit lehet tenni az étvágy elűzésére? (tudásbázis)
Szia!
Édességkívánás ellen: króm tabletta!
Az édesítőszeres üdítők, igen gátolják a fogyást!
Helyette inkább készíts limonádét stevia édesítővel! Így nem viszel be káros méreganyagokat, melyekkel tele vannak az édesítőszeres üdítők!
A legjobb a víz, önmagában, legalább 2,5 liter minimum és garantáltan csökkenni fog az éhségérzeted is, nem beszélve arról, hogy szebb lesz a bőröd meg sorolhatnám a bő folyadékfogyasztás előnyeit! Sok sikert kívánok!
Alacsony glikémiás indexű ételeket egyél a súlyodnak megfelelő tápanyagtartalommal, akkor elvileg mindent megkap a szervezeted és nem leszel éhes.:)
Nem tudom, hogy az innivaló mellett mennyire figyelsz arra, hogy mit eszel, de a finomított szénhidrátok (pékáru, krumpli, cukros dolgok) a fokozott inzulintermelés következtében folyamatos éhségérzetet okoznak.:(
Köztudott, hogy az édesítőszerek hizlalnak! Főleg, ha buborékos az "üdítő", még éhségérzetet is generálnak.
Miért nem iszol tiszta vizet? Vagy, ha unod, akkor citromot, ill. narancsot facsarj bele.
Amúgy meg ropogtass mogyorót, amit magad feltörsz, az is lefoglal, de persze, nem marék számra, mert olajos.
Foglald le magad, és nem fogsz kajára gondolni. Egyél nyers répát, karalábét, almát.
Tisztára mint a reklámban. Egyél, igyál, rágózz!
Bocs :)
Mit tegyek, hogy ne legyek állandóan éhes? És ne kívánjam az édességet se?
Édesítőszeres üdítőket iszok, de csak éhesebb vagyok... Ezek az üdítők gátolhatjáka fogyást?
További ajánlott fórumok:
- Teljesen elvesztettem az étvágyam. Mi lehet az oka?
- Jól bevált étvágynövelő, kiegészítő kisgyermekeknek, amitől hízni lehet. Tud valaki jó megoldást?
- 3 éves kislányom nem akar enni alig eszik valamit teát viszont rengeteget levest néha megeszi .Mitől lehet étvágytalan, miért nem eszik?
- Ha jön a foga a babának, akkor lehet étvágytalan?
- Mitől lehet hogy öt hónapos babám be van rekedve? De más baja nincs remek az étvágya nincs láza.... Normális ez? Volt már valakinek ilyen?
- 19 hónapos kisfiam nem akar enni semmit milyen étvágygerjesztőt lehet adni neki?