Mit lehet mozogni? (beszélgetés)
Szerintem bármit mozoghatsz, ami jól esik, hacsak valamilyen rizikofaktor miatt nem vagy veszélyeztetett terhes.
Ekkor az orvos elmondja mi az amit kerülj, de mindig hallgass a szívedre és a jóérzéseidre,
ami jól esik abból baj nem lehet.
Én az utolsó héten parkettáztam a gyerek szobát és festettem a falat.
Élveztem minden percét a hatalmas pocakom ellenére :)
Jó egészséget!
A védőnő mindent elmagyaráz tuti :)
De most ne aggodj azon a plusz pár kilón én olyan rosszul voltam a 6ik héttől hogy étvágyam sem volt nagyon kevés étel esett jól.....
Szóval várj még érhet meglepetés :)
De kívánom hogy ne legyél rosszul és szép babavárást kívánok :)
Köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy igazatok van, megvárom, mi lesz a vizsgálatokon, aztán majd meglátom.
Védő náni is tud ilyenben tanácsot adni, ugye?
Mami10:Azért ugye a diétánál nem koplalásra gondolsz? Mert mondjuk én évek óta alap esetben nem eszem kenyeret, cukrot, tésztát és sütit csak alkalmanként (pl. szülinap 1 szelet torta). Nem is vagyok nagyon édesszájú, bár azt hiszem a bébim viszont az. :-) Szerintem ezeket a szokásaimat megtartom.
Szia :)
Nekem is a védőnő Rubint Réka kismama tornáját ajánlotta :)
De szerintem várd meg az első viszgálatokat hogy nem a árthat valami az első 12 hétben még nem ajánlatos ...
Szia!
Az első 12. hétben vigyázni kell, hogy rendesen megtapadjon a baba. Ezért csak könnyen elvégezhető gyakorlatokat végezzél pl. séta.
Szia! Rubint Rékának ha jól tudom van kismama tornája. próbáld ki!
jó egészséget kívánok!!!!
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy mit lehet mozogni terhesség alatt? Nemrég derült ki a terhességem,kb. 5hetes vagyok. Igazság szerint nem vagyok egy nádszál, de kövérnek sem mondanám magam. Mozogni mindig is szerettem kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Most az ünnepek miatt már így is több vagyok 3-4 kilóval, és ez még nem a baba. Diétázni persze nem szeretnék, mértéktelenül zabálni sem. Mozogni viszont mit lehetne itthon?
További ajánlott fórumok:
- Nem akar mozogni a babám, 27 hetes. Lehet valami gond?
- Milyen diétával lehetne viszonylag gyorsan fogyni 10 kilót szülés és szoptatás után ha nincs sok idő mozogni?
- Locsoltam a virágot /szobanövény/ és a földjén apró fehér valamik kezdtek el mozogni a vízben. Mitől lehet, mi ez?
- Pár napja nem érzem a babát mozogni, baj lehet?
- Ha elkezdek komolyabban mozogni lehet, hogy leáll a fogyás?
- Mennyi idő alatt lehet 1kg-t leadni? Hány kcal-t kell lemozogni hozzá?