Mit kell elkövetnie valakinek ahhoz, hogy töröljék a Hoxa-ról? (tudásbázis)
Egyetlen módja lenne a bajuszösszekötésnek:)
Ha egy bizonyos illető "hozzátartozója" lennél...:)
DE alapjában véve nem vagyok az a veszekedős fajta.
Régen volt a csákány(vagy mi)...:D
Az de hiányzik!!!:DDD
Rendben ha egyszer összekötjük a bajuszt akkor fogom tudni miért kaptam csúnya jelet :))))))))))
Én meg alkalmazom a megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel technikám és összezavarlak egy virággal jó ? :)))))))))))))))
Nem harcolok kesztyűbe :)))))))))))))))))))))))
Nem bánok kesztyűs kézzel senkivel.:D
Tudom magamról,hogy van olyan amikor megérdemlem,a nagy szám miatt:),de azt is tudom hogy általában igazam van.
Ha jól ismerem az illetőt,és tudom,hogy igazam van,akkor én is csak mosolygok a negatív jelen.
Ha ismeretlentől kapom,azzal meg végképp nem foglalkozom,van hogy mosolyjelet küldök rá vissza.
Ha én küldök,akkor nagyon nem értek egyet a másik illetővel.
"az ellenvélemény nem feltétlen ellenszenv"
"A legjobb barátodnak is elmondod ha valamit nem jól csinál.. Attól még nem utálod stb.. "
Ezzel maximálisan egyetértek:)
Még egyszer leírom,a jeleket én nem személyfüggőnek tartom,hanem a véleménykülönbség miatt használom.Nem utálom az illetőt,pláne ha nem is ismerem,és semmit se tudok róla.
De ha nem értek egyet vele,akkor ezt a jellel tudom a legjobban kimutatni.
Én nem személyfüggővé teszem a jeleket.
És privátban is lehet véleménykülönbség.Ha megérdemli az illető akkor küldöm a jelet.
Ezt sokan nem veszik tudomásul, hogy az ellenvélemény nem feltétlen ellenszenv.
A legjobb barátodnak is elmondod ha valamit nem jól csinál.. Attól még nem utálod stb..
Egyébként én imádok vitatkozni. Alig várom hogy valaki meg akarjon győzni:)
Szerintem nem kell olyan óriási jelentőséget tulajdonítani egyik jelnek sem.
Van aki örül ha kedveskedő jelet kap.
A lefelé mutató jellel pedig legfőképp a másikkal nem egyező véleményemre utalok.Arra ,hogy nem tartom jogosnak egy-egy véleményét arról a bizonyos dologról,gondolatról.
Velem már megesett,hogy küldtem.Kaptam is,bár van amit nem veszek komolyan,csak jót nevetek,mert olyantól kaptam. :)
De jó,hogy van negatív jelentésű jelecske is,sokan kiérdemlik :)
Minden jelnek megvan a maga értelmezése. A lefelé mutató ujjnak is. Ha valaki ilyet kap, nyilván kiérdemelte az illetőtől.Viszont azt is el kell mondanom, hogy a jellel mindenki nem csak a másikat, hanem magát is minősíti.
Én pl. még Johnnynak sem küldök ilyen ujjat, pedig az a véleméynemet tükrözné felé. Viszont én ilyet senkinek sem küldök. :)
További ajánlott fórumok:
- Félek, hogy egy kis barátnőm, akit innen a hoxáról ismerek, valami szörnyűséget próbál elkövetni maga ellen. Hogy előzhetném meg?
- Öngyilkossági kísérletet próbált elkövetni valaki, aki közel áll hozzám..
- Facebookon valaki az én nevemmel, képeimmel regisztrált, hová írhatok, hogy töröljék az adatlapot?
- Szerintetek meg lehetne kérni a moderátort, hogy az eddig szavazásaimat, hozzászólásaimat töröljék ki?
- Ha lakás eladásánál visszalépek az eladástól, akkor mit kell tennem, hogy töröljék a vevőjelöltet a széljegyzékről?
- Innovációs folyamatban milyen stratégiai hibákat lehet elkövetni?