Mit gondoltok az örömlányokról, sajnáljátok vagy megvetitek? (beszélgetés)
"mármint hogy értékben mit jelent az hogy pl egy pár szexel egymással. . . és ez kb mennyit ér a . . . . piacon?"
Nyilván nem mindegy, milyen a pár, milyenek a szereplők... :D Ugye rengetegféle örömlány létezik, akiknek merőben más a piaci ára. :)
ó fenébe... ennyire szemérmesek? nade akkor hogy tudnak széttárulkozni tök idegen pasiknak?
na mindegy, akkor marad örök kérdés ez bennem..
téged nem érdekel mennyi az annyi... mármint hogy értékben mit jelent az hogy pl egy pár szexel egymással...és ez kb mennyit ér a .... piacon?
szia szerelmes amazon:)
én csak gondolkodom, de nagyon erősen:D
Ááá dehogy:)
Csak tanácsolni szoktam a barátnőmnek,aki minden áldott nap duruzsolja,hogy nem talál pasit.Évek óta.
Mert ugyebár a vonzó,klassz csávókra bukik-de aki meg elfogadná a gyerekkel,és a tenyerén hordozná-az nem vonzza.
Ezért javasoltam neki egy alternatív megoldást.
Az a mindennapos, hogy nap mint nap kell nőknek szenvedést és megalázást eltűrni férfiaktól, mert kiszolgáltatott helyzetben élnek. Ennek a kiszolgáltatottságnak egy szeletkéje a prostitúció, amiről a fórum maga szól. És most a többi kiszolgáltatott helyzetről nem is beszéltem.
(Ja, és nem vagyok nőmozgalmi aktivista!:))))
Nem azt mondtam, hogy a Te életedben mindennapos!!:)))
Hanem úgy általában, a világban ...
Ha a sajat valasztasa es öve a penz amit keres akkor ok es a ö maganugye !
Viszont ha ebbe az eletbe belekenyszeritettek s, mi több elveszik töle a penzt akkor borzaszto elete lehet !
Sem nem sajnalom es plane nem vetem meg öket a prostitucio egyidös az emberiseggel !
Én sajnálom őket. Valami vagy valaki rákényszeríti őket erre a helyzetre, és lehet, hogy soha nem lesz már belőle kiút.
A szomszédomban lakott egy, senkinek sem kívánom, hogy hallja mindazt, amit én hallottam úgy kétnaponta, mikor a "párja" kezelésbe vette. Valószínűleg a "keresetét" kevesellte.
És én csak hallottam.
Átélni meg ki tudja, milyen lehet ... :(
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)