Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja? (beszélgetés)
szerintem az egy barom
és nem is szereti a nőt ha képes ilyen válsztás elé állitani
ez a választási forma hülyeség.
na DE! ha másnak a gyerekét várja akkor Jogos!
de ki az a bolond aki ezt megvárná?
Gratulálunk!
Bravó.
Örülök, hogy az alant szóló okosnak bebizonyíthatod, hogy a fiait ne a nőktől féltse, hanem saját maguk kiborulásaitól, bizonytalanságuktól.
Neveljen FÉRFIT, meg támogassa az óvszervásárlást, amíg tényleg nem jött el az idő..
Még szép, hogy van beleszólása egy férfinak is, hogy mikor lesz apává téve! Ez nem a nő kiváltsága, hogy kénye-kedve szerint aggassa magát, meg születendő gyerekét a pasijára.
Ne is haragudjál.
Én a két fiamat mindig az ilyen nőktől féltettem.
Ez a barátnőm nem volt mindig ilyen. Még gimi elején barátkoztunk össze, és azóta is velem volt jóban-rosszban. Az, hogy butaságokat csinál, még nem ok arra, hogy ne barátkozzak vele. Most van rám a legnagyobb szüksége, nem fogom cserben hagyni!
Nem az a tipikus lusta munkakerülő, inkább azt mondanám, hogy megszokta a jólétet a pasi mellett, így nem is jutott eszébe, hogy akár ki is dobhatja. Mert igazán idilli volt a kapcsolat addig, amíg be nem jelentette a barátnőm a hírt...
Ez a pasi világéletében ilyen volt, neki soha semmi nem volt szent. Nem számított, hogy házasságban él, állítólag abba is úgy lett belekényszerítve.
És már a kapcsolat elején ki voltunk akadva mindannyian, az egész baráti társaság.
Nem terhesen kell állást keresni, azért ő is megéri a pénzét.
Szóval akkor élősködő volt a pasi nyakán, amúgy nem kellene ilyenekkel barátkoznod, majd nem tudod levakarni magadról a későbbiekben.
Igenis egy pasinak van beleszólása, hogy legyen e gyerek vagy sem.
Ha így is meg akarja tartani az a barátnőd sara, felelőssége, és anyagi és egyéb téren is.
Ellenkező esetben rég el kellett volna vetetni, nem baj majd az állam gondoskodik róla, eggyel több vagy kevesebb
26 év korkülönbség sok,elhiszem, hogy már csak azért sem szeretné az illető.
Aki abban a gondolatban van hogy így pasit meg lehet tartani az buta!Igen lehet hogy vele lenne, max egy házban,de semmi! :)
frankó egy pali..azt meg kell hagyni.
istenem..hogy vannak ilyen gyalázatos férfiak..?
tudom,hogy elmondtam már fórumszerte százezerszer..de aki házasságban van az abban van.
akinek csak úgy bele a nagyvilágba kell nő az minek házasodik?minek?
tán míg élek én ezt nem fogom tudni megérteni.
akinek nem elég jó az embere vagy az asszonya..az eredjen isten hírével.
olyan rohadék mocskos gyalázatos világot élünk..merő fertő az élet.(((
hol van ma már erkölcs..a fasorba se.((
meg tisztesség..a többiről meg ne is beszéljünk..
kicsi vagyok én az ilyesmihez.((
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Kinek adnátok a kajátokból inkább? (Csak egy választás van.) Egy csöves bácsinak vagy egy kóbor kutyának/macskának?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Mit gondoltok egy ilyen férfiról (bővebben az alábbiakban)?