Mit gondoltok a Fitt Ball-ról? (beszélgetés)
SZIASZTOK!
VAN ESETLEG VALAKINEK ELADÓ FITT BALL ZSÍRÉGETŐ DVD-JE?
KÖSZI:BARBARA
Olyan mintha ez a társasás már nem lenne.
Én meg ma vettem meg a lasztim, és várom a dvd-t.
Szia!
Az r-med.com oldalon találsz Fit-ball DVD-ket, és egy Fit-ball oktató könyvet is, amiben benne vannak a labdán végezhető gyakorlatok. A Fit-ball DVD-k közül elsősorban a Gerinctréning Fit-ball-on címűt tudom ajánlani, nagyon jó gyakorlatok vannak rajta. Aztán pedig a Fit-ball zsírégető training DVD is szuper, csak ez már végig koreografált mozdulatsorokból áll. Remélem tudtam segíteni, további jó tornázást a labdával!
Megvettem végre a labdámat, nagyon élvezem.... 75 cm-es lett végül, mert Reni1990 is ezt javasolta... azóta minden este felüléseket végzek vele, egyenlőre még más gyakorlatokat nem találtam(ki), de már ez is több a semminél. A számítógép elötti széket is kiváltottam vele és utána azt figyeltem meg, hogy nem esik jól széken ülni, sokkal kényelmesebb a labda.
Szóval mindenkinek tudom javasolni, hogy szerezzen be egyett mert nagyon jó ülő alkalmatosság, úgy lehet vele felüléseket végezni, hogy nem fájdul meg semmim sem és az ára is elfogadható volt (3000 Ft). Azért ha valaki talál olyan oldalt a neten, ahol vannak gyakorlatok kérem szóljon nekem. Köszönöm!
Itt van szó a méretről.
Nekem asszem 75 cm-es van. 178 cm vagyok. Először kisebbet vettem, de kicsinek találtam, ugyhogy visszavittem, kicseréltettem.
Hozzáteszem, csak azért vettem, hogy üljek rajta.
Otthon a számítógép előtt fittballon ülök.
Fejleszti az egyensúlyérzetet, kicsit mozogni kell rajta, hogy az ember le ne guruljon, de állítólag az ilyen mogzások által a gerinc masszírozódik, és rugalmasabb marad, mintha széken ülünk. Tény, hogy nem szabad keményre felfújni, hogy rugalmas maradjon.
Fontos még, amit "tépőzár" is írt, hogy a térd hajlítva legyen, 110 fok a legjobb. Ehhez elég nagy lasztit kell választani.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)