Mit felesleges megvenni a babának? Gondolok itt pl. popsitörlő-melegítőre (beszélgetős fórum)
EZ nálunk nem állt meg, hiába raktam kiskorától hálóőzsákba, már 8-9 hetesen ki tudott bújni belőle és addig is utálta.
Sziasztok!
Szerintem is egyéni, hogy kinek, mi jön be. Például nálunk az első gyerek cumizott, ezért vettem a másodiknak is, de ő csak ritkán örült neki, fél évesen már kiköpte...
Szerintem nem érdemes előre mindent megvenni, hanem szépen, útközben.
A legelején a babának úgyis az jó, amit Te annak gondolsz, és egyébként is a legtöbb dolog szoktatás kérdése.
Ha mindig hálózsákban altatod, akkor szeretni fogja. Ha hajmosásnál találsz vicces praktikákat, akkor nem zavarja majd a víz... Mindent meglehet oldani, csak okosan kell, odafigyelve, és következetesen.
(Nálunk a hajmosás a tengerben való lubickoláshoz van hasonlítva, nevetgélünk...stb. persze mindig kell egy törölköző, hogy a végén megtörölje az arcát)
Szóval hajrá.... :)
Mi ezt megoldjuk törölközővel!:) Fürödni szeretünk, de hajat mosni!:)
Ja ami még feleslege volt az ollón kívül és megvettem az a kenguru. Mivel csak később tudtam meg, hogy nem egészséges így mei tait vettünk helyette.
Sógoromék használják, 5.5 éves kislánynál... nálunk sosem merült fel, vizicsibe a gyerek ;)
Hajmosáshoz arcvédő? Ilyenről még nem is hallottam!:) Miket próbálnak rásózni a szülőkre, leginkább az elsőgyermekesekre!
Valószínű, de megvettük, mert mondták vagy olvastuk, már nem is tudom...de semmire nem jó! Ledalábbis nekem nem vált be!:)
Az.Meg a fülhőmérő.Mekkora blabla.Na meg a hajmosáshoz kapható arcvédő....Úristen...Utólag már okos vagyok.
Szerintem a legtöbben eleve a porszívóssal kezdik...
Sziasztok! Érdekes, hogy a kézi orrszívót nem írta senki! Szerintem hasznavehetetlen!
Ugye te is farmerben feszítesz otthon??? :)
Nekünk még ami eszembe jutott az FP-kutyus. Sosem érdekelte. Gondoltam eladom, erre most az a kedvenc játéka (3 éves). Kiválasztja, melyik zenét akarja, és arra ugrál:) Most így visszagondolva, egyáltalán nem értem, miért 6 hónapos kortól ajánlják.
nálunk bejött a körömvágó csipesz és a napszemcsi is:D digitális mérleget használtunk, mert nagyon nehezen szopizott az elején, nem volt kifogásunk ellene, FP játékból egy volt, de annyira műanyag és annyira irritáló a hangja, hogy a polc legmélyén van, szerencsére gyerek se élvezte.
Nekük jól vág és mivel nem hegyes biztonságosabb is.
Mi el sem jutottunk odáig, hogy vág e, a kis ujjaihoz alig fértem hozzá, a sima bőrvágó ollóval sokkal jobban hozzáférek.
A borostyán láncot megvettem, a kislányom tépte le a nyakából, tiszta piros lett tőle. 1* volt rajta.
Az FP sütifaló elvágta a kezét (a műanyag illesztésnél). no comment! jó kis gyerekjáték, fő a biztonság!
Igen, elég nehézkesen mennek bele, főleg a csillag.
Nekünk nem volt borostyán lánc, de nem is volt rá szükség. Észre sem vettük nagyon a fogait. Valakinél viszont aranyat ért. :-)
A miénk jó, még a mai napig használom. Mondjuk szettben volt csipesszel, az vacak.
A tiétek vágta a körmöt? :) A miénk még a papírt sem...:)
Babaollót nagyon jót sikerült vennem, azóta is használjuk...
Egyedül a babaolló és körömcsipesz volt felesleges amit megvettünk.
Az nem jó? mi akartunk venni, csak későn, addigra sajnos úgy elfeküdte, hogy már mindegy volt.
A miénkbe tök könnyű bedobni.
A fülhőmérőre én is haragszom, nem tudtunk mérni vele, de egyik digitálissal sem. Csakis a higanyos, illetve alkoholos megbízható.
én mással nem is vágom a körmét.a picur is szereti,tartja szépen,egyszer sem volt hiszti a körömvágás miatt.
És lehet, hogy a gyártó meg fog kövezni, de szerintem tök sz*r a FP süti faló köcsögje, mert alig lehet belegyömöszölni a formákat. Lányom ma 14 hós, de még mindig nem megy neki. A no ném kockákkal meg simán boldogul...
Ó, most jutott eszembe!
Van az a szív alakú párna, ami megakadályozza, hogy "lapos" legyen a hanyattfekvő gyerek feje! :)
További ajánlott fórumok: