Mit engedhet meg magának 1 üzletvezető? (beszélgetés)
Szerintem egy ilyen piszlicsáré dolgon nem kellene a nőknek felhúzniuk magukat.
Komolyan mondom,tiszta dráma!Hogy bírtad ki ,hogy csak egyet kaptál?:)
Erre szerintem nem volt joga. Ha egy ember elvinné az egész készletet akkor is örülnie kellene, hogy elfogyott a termék.
Szerintem ez nem volt etikus és nem egyeztethető össze a kereskedelemmel.
(én is üzletet irányítok)
de ha meg mindenkinek ötöt ad, akkor azért lett volna felháborodás ezen a fórumon, hogy "odamentem nyitásra, de az első 10 vevőnek odaadták az összes akciós árut, micsoda pofátlanság, valami limitet kellett volna szabni, hogy mindenki csak 1-et vihet, hogy jusson mindenkinek" :)))) LOL:))))
én már megszoktam, hogy ha pl a tesco újságban megakcióznak valamit, akkor az tuti nincs. ezért utaálom, ha pl akciós a szőlő, akkor azért külön el kell mennem másik boltba, mert az akciósat elviszik sec perc alatt. na de ez van, hajrá nyugdíjasok, akik oda tudnak menni napközben amikor az árut kirakják!
Nálunk nincs ilyen, egyébként arra a R betüs üzletre gondoltál szerintem. És a parfüm pedig C-vel kezdődik.
Még fiatal koromban használtam, valahogy nem erre emléklszem, vagy csak az idő szépítette meg az illatot.:DDDD
NA, egyszer meghallottam, ahogy az üzeletvezető potenciális tolvajnak nevezte a vásárlókat. Írtam a cégnek, de természetesen a mai napig válaszra sem méltattak.
Hogy 1 darabot vehetsz? Szerintem ezt simánmegteheti.
Nem poénból írom, de lehet, hogy pontosan tudta, hogy pl 50 ilyen doboza van, s addig várt, amíg az 50 vásárló össze nem gyűlt. Akkor aztán kalap, kabát, neki vége is a munkának...
Vagy nem?
(Persze viselkedhetett volna ember módjára is, de miért tenné, ha senki nem kéri számon?)
Nos én mint üzletveteztő csak azt mondhatom, hogy néha az üzletvezető keze is meg van kötve, mert neki is van főnöke. :(
Az, hogy nem mert kiállni az emberek elé az nem egy üzletvezetőhöz való viselkedés. Igen is álljon ki és kúlturált módon beszélje meg a dolgot a vevőkkel, mert igen is a vevő a király és mi a vevőkért vagyunk! Persze vannak "sárga laposok" (tudjátok mire gondolok), de azokat is szépen helyre lehet rakni. Ők is vevők csak néha rosszul viselkednek. :)
Bubóka...te kis te...nem kell neked Charlie parfüm
használd inkább az isteni Bulgaridat:))
az üzletvezető szerintem még humánus is volt,mert gondolt arra,hogy minál több ember jusson hozzá a parfümhöz! :)
szerintem buboka neked is korán volt még! :DDDDD
ja, még annyit, hogy szerintem ha nem tetszik valamelyik üzlet, vagy üzletvezető, vagy viselkedési stílus, akkor legközelebb nem oda mész vásárolni. ennyi.
ez a piacgazdaság, a fogyasztó dönti el, hogy melyik üzlet fog túlélni, és melyik megy majd tönkre.
nézd, mi értelme lett volna, ha a feldühödött népet beengedi az irodájába? valószínűleg nem tudott volna kommunikálni velük.
de nem is értem, hogy mi volt itt a probléma?
kiírták, hogy 1 fő 1 dobozt vihet akciós áron, és nyilván így is jártak el. hol itt a gond?
(az, hogy ott sorakozott több ember, az az emberek gondja, nyilván azért álltatok ott, mert nektek megérte a várakozási idő az árkedvezményért cserébe)
További ajánlott fórumok:
- Mit engedhet meg magának a gyerek és mit nem?
- Üzletnyitáshoz kell-e üzletvezetői végzettség?
- Kiskereskedelemben üzletvezetőként szerintetek mennyi a reális fizetés?
- Mi a feladata egy üzletvezetőnek?
- Mennyi az üzletvezetői fizetés mostanság?
- Tudja-e valaki, hogy kb. mennyit keres egy üzletvezető helyettes a deichm.-ban?