Miről szól a naplód? Szerinted miért szeretik olvasni? (beszélgetés)
Az én naplóm Erzsébet királynéról, a több éve tartó nagy rajongásomról és gyűjtőszenvedélyemről szól. Még csak másfél hónapja írom, de már több embertől kaptam pozitív visszajelzést. Pedig eleinte hetekig törtem a fejem, hogy egyáltalán elindítsam-e. Olvassa-e majd valaki? Aztán belevágtam, és most úgy érzem megérte.
Miért olvassák? Talán azért mert nem ismerik a magyarok szeretett királynéjának valós élettörténetét. Sokan csak a 3 részes Romy Schneider féle filmet látták, ami azért messze van a valóságtól. Nagyon remélem, hogy még sokan rátalálnak a naplómra, és megszeretik e rendkívüli asszonyt.
Minden nap vezetem a naplómat. Végigkísérem a királyné élettörténetét, teszek fel róla rengeteg képet, bemásolom a verseit, róla szóló anekdotákat, aztán majd szeretnék szót ejteni a gyűjteményemről is. Írok a felkeresett emlékhelyekről. Egyenlőre ez a téma még nagyon sok írnivalót rejt magába.
Több naplót is írok.
Az egyik a napi történésekről szól, sokszor fotókkal illusztrálva.
A másik a gyermekkori emlékeimről szól és van két napló a kedvenceimről.
Az, hogy kinek, miért a kedvence, azt nem tudom, csak sejtem, hogy sokan kiváncsiak arra, hogy a női portálon egy nagypapa miről ír naplót.
Én is olvasom mások naplóit és én is nagyon drukkolok mindig másoknak is.
Ez nagyon jó dolog!
alfoldi 13 én is ma olvastam a naplót a gyerekekről! Nagyon jó!
s700 jó olvasgatást :)
A tegnapit még nem tudtam, tényleg jó sok...
De nem baj, majd később is el lehet olvasni.
De jó!
Végre valami jó hir!
Várom a bejegyzéseidet!
Szia!
Ez nagyon jó ötlet, fel is vettelek a kedvenceim közé, rám fér egy kis jókedv!
Szép napot mindenkinek!
úgy döntöttem ha már sok érdekes eseményt nem tudok írni,akkor rakok a naplómba viccesebb szövegeket,hogy aki olvassa jobb kedvre derüljön :)
Jó szórakozást hozzá! :)
Az egyik a kisfiamról és hogy milyen vele az élet, gondolom ez inkább a kisgyerekeseknek lehet érdekes, na meg a fórumtársaknak, akikkel együtt éljük át mindezt.
A másik az örök dilemmáról: mit főzzek magunknak és mit kutyuljak a babának. Ennek még nincs sok olvasója, úgyhogy passz, hogy miért szeretnék.
Sziasztok!
Én a mindennapi életemről írok naplót. Nem tudom szeretike olvasni, de nekem nagyon tetszik :)
Igazz még friss ez a naplóírás, de úgy érzem jól megy :)
Sziasztok!
Én a babára várásról írom a napolómat.
Névtelenségben regisztráltam, mert én így érzem jól magam.
Az tetszik pont ebben a naplóírásban, hogy bármit leírhatok, amit gondolok és érzek, amit esetleg nem tudok senkivel sem megbeszélni.
Itt a fórumon is nagyon sok aranyos csajszi van, akik vigasztalnak ha bánatos vagyok és velem örülnek, ha boldog vagyok. Én pedig velük.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem szeretik sokan a Tescot?
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Hölgyeknek / lányoknak az autókról -akik nem csak vezetni szeretik az autókat
- Szerintetek a férfiak miért olyan önzőek, hogy szeretik a nőket hülyére venni?
- Gyerekdalok. Tényleg szükségük van ilyenekre a gyerekeknek, egyáltalán szeretik őket?
- A nők tényleg jobban szeretik a komolytalan férfiakat, mint a komolyakat?