Mindjárt 5 hónapos baba hozzátáplálása. (beszélgetés)
Nem ajánlott semm babakaját,sem gyümölcslét adni a babának 6 hónapos kor előtt, bárki bármit is mond!!!!ébresztőőőőőő
Na az még nem de nem is hallotam róla!
Utánanézek.Hol lehet kapni?
Nem tudom talán azért mert van egy ismerősöm egyidősek a babáink és az övé 1 hónapos kora óta tápszeres és majdnem 10 kiló az én fiacskám pedik 7200g de nem sovány nem kövér szerintem pont jó.
Szerinted megfelelő a suja?
nem feltétlen 7 hónapig kb fejtem a fiamnak de 4 hótól volt hozzá táplálás is és 7 hónaposan nem kellett neki a tápszer hiába váltottuk ki semmi szüksége nem volt rá:-))Üveges kajákat kapott 8 hónaposan pedig lájtosan azt ette amit mi:-))
Tej viszont mái napig alig kell neki:_)
Kisfiam napi kétsze naponta kap bébiételt és gyümölcsöt ebédre laktatóbb délután gyümölcspürék.
Az lenne a kérdésem hogy fogyóban az anyatej és nem akarnék tápszert adni neki. Ki miket adott a gyerkőcének kajcsikat és folyadékot is beleértve.
Este és reggel még bízok benne hogy lessz annyi tejcsi hogy szopizzon.És ha nem akkor mindenképp ttápszer???
További ajánlott fórumok:
- 1 hónapos babánál el lehet kezdeni a hozzátáplálást?
- 7 hónapos baba hozzátáplálása
- 5 hónapos közepesen refluxos baba hozzátáplálását hogyan kezdenétek?
- Hány óránként egyen a 6 hónapos szoptatás mellett hozzátáplált babám?
- Hány kiló a 9 hónapos babátok? Írjátok le azt is mennyivel született és azt is, hogy tejporos, anyatejes vagy kevert volt a hozzátáplálásig?
- Tápszeres babánál hány hónaposan kezdtétek el a hozzátáplálást?