Hogy megbocsájtasz nem azt jelenti hogy elfelejted a történteket. Azt jelenti, hogy leteszel egy olyan súlyos lelki terhet, ami előbb vagy utóbb megbetegítene téged.
Elengedni a sérelmet, a fájdalmat nem egyszerű, és mindenki csak biztat hogy tedd meg, de hogy hogyan, azt nem hallod senkitől. Pedig a csapból is ennek kéne folynia.
Te valamiért azt gondolod, hogy ha nem bocsátok meg valakinek, akkor azt gyűlölöm. Végig gyűlölködésről beszélsz itt mindenkinek, pedig a téma is a megbocsátás.
a volt barátnőm,akiről azt hittem,hogy az,mindent elpletykált.a munkatársam mondta el,akinek a testvére a sógornője volt.mondtam rá sem tudnék nézni,de most már kit érdekel.
Nem hibáztatlak, amiért ezt nem tudtad megbocsájtani. Szerintem is sok dologra van bocsánat, de állatot megölni, ráadásként ilyen bagatell dolog ürügyén... erre nincs bocsánat.
A szomszéd megölte a kutyánkat, csak azért mert kikaparta a gyepjét. Sose bocsátottam meg neki. Nem is fogom. De ennél kisebb dolgokat lehet megbocsátanék.
Másik dolog, hogy oké, nem bocsátasz meg Kiss Repedtfazéknak... Szerinted ez hol érdekli őt? Ő éli tovább a boldog életét, csak neked lesz xar, te pörgeted ezen magad...
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.