Minden külföldi utazás potenciális életveszély? (tudásbázis)
Kapcsold ki a tévét, utána költözz be családoddal együtt egy bunkerbe.
Ez a legjobb megoldás.
A hatvanadik születésnapomra azt kaptam, mehetek Párizsba.
Mikor pénteken este a Montmartre megállónál feljöttünk a metróból, hát kb mi hárman, a férjem a lányom meg én voltunk fehérek.
Én még ennyi fèle embert nem láttam.
De még èlek, és Barcelonát is megjártam, ahol szintén van mindenféle ember.
Baj meg itthon is érhet.
Amilyen népek vannak felénk.
Nem kell a TV rémhíradó c. műsorát nézni, mert ez lesz a vége.
Voltunk nyáron Horvátországban, 4 gyerek és 5 felnőtt. Nagyon jól éreztük magunkat és mindenhol biztonságban pedig rengeteget kirándultunk. Nem láttunk a tengerparton sehol "gyanús" személyt...szerencsére.
Asszem Horvátországból jöttem haza kétszer motorral a 70es években. Annyi részre szakadt Jugoszlávia hogy a fene sem tudja térkép nélkül hol voltam
Fiume és Pola, még kiírva sem látom a térképen melyik államokban vannak azok most
Maradjunk itthon inkább :)
Ne haragudj de ez butaság! Akkor itthon ki sem teszed a lábadat? Csak az elmúlt napok hazai bűncselekményei:
A Tv-ben nagyon sokat hallok külföldön elkövetett súlyos bűncselekményekről, eltűnés ék, rablások stb. Idén nyáron akartunk a 3 éves fiammal Horvátországba menni, de még időben lefújtuk.
Nem akarjuk, hogy bajunk essen
További ajánlott fórumok:
- Voltál már életveszélyben?
- Van, akinek azt mondták, életveszélyes lehet egy újabb terhesség kihordása, de mégis terhes lett?
- Hallott már valaki "mélyen tapadó méhlepényről", ami szülés után nem tud leválni magától és akár életveszélyes is lehet a szülés miatta?
- Egy külföldi M.o.-ra szeretne jönni nyaralni 1 hétre, melyik várost ajánlanád neki?Mi az amit mindenképpen látnia kell?
- Mi számít életveszélyes lakásnak?
- Tudja valaki, hol lehet Lazy Town-os játékokat venni? A neten van minden: esernyő, hátizsák, CD, babák, stb., de mind külföldi honlapon.