Milyen volt az első nap az új munkahelyen? (beszélgetős fórum)
Utolsó nap?Január 22.életem legszebb napja volt!Este 10 re mentem dolgozni!Gondoltam,megvárom a reggelt,és akkor mondok fel!Nem így lett!A főnökasszony nekiállt rángatni,és benyögte,hogy 2 helyen kéne éjjel melóznom!Ühümm...a nagy francot,mikor ezt kimondta,már fel is mondtam! :DDD
Hazajöttem éjjel :)
hehe,többet az életben nem megyek oda vissza :DD
Amilyen jól indult,olyan roncs lettem :)))
... de volt olyan munkahelyem is, ahol viszont utáltam lenni! Csak nők voltunk, három egymásba nyíló szobába, én voltam a legfiatalabb, s már amikor oda mentem, már akkor rivalizáltak egymással. Azzal, hogy én voltam ott a legutoljára felvett, mindenhova engem ugráltattak, az ő munkájukat is rámsózták, így alig tudtam végezni a sajátommal.
Amikor jött az a leépítési hullám, komolyan mondom, örültem neki, hogy én is belekerültem a süllyesztőbe, mert így legalább megszabadultam abból a stresszelő környezetből.
Utolsó nap ezen a munkahelyen: rossz volt, mert nem akartam elmenni, de letelt a helyettesítő időszak. A már említett főnököm sem akart elengedni, ami nála megtisztelő, mert nagy tekintélyű orvos; de mivel egy Gyes-ről visszatérő anyuka helyén voltam, vissza kellett őt venniük. Holott mindenki mondta, hogy fele annyira sem dolgozik olyan jól, mint én.
Lényeg a lényeg, nagyon jól éreztem ott magam, életem legcsodálatosabb egy éve volt! :)
Mindenki azzal riogatott, hogy milyen lesz a főnök, aki éppen szabin volt, mikor felvettek. Addig addig, míg már szinte reszkettem, hogy tényleg, milyen lehet a főnök??
Mivel a munkámat becsülettel, lelkiismeretesen elvégeztem - szerettem, amit csináltam, pont a főnökkel nagyon remekül kijöttünk... :)
Azokkal szemben, akik nem dolgoztak rendesen, viszont valóban kemény volt!
Utolsóm még nem volt....
Az elsőt meg elég furcsán, mert az a csaj aki előttem volt 3 hónap próbaidő alatt nem tudta megtanulni a dolgokat. Elég negatívan álltak hozzám, bár akkor nem tudtam miért. 2-3 nap alatt rendeződött, de addig nem éreztem jól magam.
További ajánlott fórumok:
- Új munkahely, első nap. Tippek, tanácsok. Mit igen, mit ne?
- Amikor beérsz a munkahelyedre, mi az első, amit teszel?
- Mit tegyek ha a páromat nem fizetik ki? Már nem az első ilyen munkahelye?
- Holnap kezdek az első munkahelyemen!
- Milyen volt a munkahelyeteket otthagyni, majd visszatérni amikor GYES-re mentetek?
- Az első munkahely nehézségei, örömei