Milyen vitamint szedjek hogy jobb legyen a hajam minősége? (beszélgetés)
több helyen megfogom nézni:-)
Revalidot én sem szednék...
köszi a segítséget:-)
Szia,ott nem lehet,a Dm-be és a gyógyszertárakban lehet,de nagyon nézz szét mert több ezer forint különbség is van egyes árusító helyek között.
A hair clinic 90 darabosa ami másfél hónapra elég adag az egyik helyen 7200 volt á másik 9000Ft.
Nekem is ilyen tipusú hajam van mint neked szoptatás után hullott ki.De már kezd rendbejönni,felírtak még rá egy tesztoszteront visszaztorító fogamzásgátlót aminek eredménye az hogy nem kell 3 naponta hajat mosnom elég hetente 1x.
Mielőbbi javulást Neked.
Ja a biovane-t is az a cég forgalmazza mint a Hair clinicet szedtem azt is,nem volt rossz de nem volt eléggé hatékony ,viszont a revalidnál 100% jobb a biovane,de a csúcs a Hair Clinic.
szia.
Erről is sok jót hallottam. mindenképpen utánanézek ennek is:-) te meddig szedted?
szia!
nekem sok hajam van azzal nincs gond de nagyon vékony szálú ez miatt pedig gyengék a hajszálaim és gondolom pont ez miatt nincs tartása. Azért gondoltam hogy vitamint szedek hátha segít:-)
Abba már beletörődtem valamennyire hogy gyorsan zsírosodik a hajam de pontosan ezért jön a gyakori hajmosás ami meg nem nem éppen jó a hajnak:-(
úgyhogy erősítenem kell hogy ellenállóbb legyen:-)
és ezt a Hair Clinic-et is lehet Rossmannban kapni? vagy gyógyszertár? mert utána akarok nézni ennek is...
Nekem ami bevállt az a Hair Clinic naoi fél szem elevittel.
Nem olcsó,de ez a kombináció segített megállítani a kóros hajhullásomat.Most várom,hogy visszadúsúljon,vannak már új hajszálak is.
Viszont a haj zsírosodását nem nagyon szünteti meg semmi,mert hormonális probléma,a tesztoszteront termelődéstől van.Régebben a dauer volt rá a megoldás ma hormonális fogamtásgátlót írnak fel rá ami visszaszorítja a tesztoszteront.
Szia:-)
oké utánanézek majd:-)
Szia!:-)
Auchan üzletsoron szokott lenni kallos-os üzlet.
Fodrászkellékesnél ahol kallos hajfesték is van ott tutira kapsz.
majd utánanézek.
A balzsam az nekem sem lenne jó mert én balzsamot csak a hajam végére mert a zsírosodás miatt a fejbőrömre nem tehetek..
A hajszesztől félek mert hátha zsírosabb lenne a hajam tőle.:-S
Viszont a Kallos hajpakolás az érdekelne nagyon. Hol lehet kapni? mert még sehol sem láttam:-(
nekem Kallos hajlakkom van és nagyon szeretem de ezt ajándékba kaptam..
szia és ilyet hol lehet kapni? Dm? Rossmann?
nincsen semmi mellékhatása?
Nekem a Biovánne sokat segített, sokkal sűrűbb, dúsabb és szebb lett tőle a hajam, arról nem is beszélve, h. sokkal gyorsabban nőtt! :)
Meg a körmeim is gyorsabban nőnek tőle.
Tudnátok nekem segíteni abban hogy milyen vitamint érdemes szedni a hajra?
Az a legnagyobb gondom vele hogy egyáltalán nincsen tartása mostanában ami nagyon zavar. és eléggé vékony szálú is ami miatt könnyen roncsolódik.A fejbőrömnél zsíros viszont a többi részen száraz.
szóval ha valaki tud olyan vitamint amit érdemes szedni annak érdekében hogy szebb legyen a hajam akkor várom a tanácsokat.
előre is köszönöm annak aki segít.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Mit szedjek, hogy legyen étvágyam, és ne fogyjak tovább?
- Milyen vitamint javasoltok (1év körüli babának), hogy jobb legyen az étvágya?
- 5, 5 éves fiamnak hőemelkedése van. /37, 4/. MIt adjak neki, hogy ne legyen beteg? Szombaton mennénk Hévízre. C vitamint kapott.
- Szoptatok. Milyen vitamint szedjek?
- Nagyműtét előtt van valami amire fel kell készülnöm?Dohányzom, mit tegyek a köhögés ellen?Szedjek valami vitamint műtét előtt?