Ipm, National Geographic, Világ Gazdaság. Ti online olvastok vagy a hagyományos formába? Én gondolkozok, hogy áttérek a digitalis formára főleg, hogy olcsóbb is és egy helyen (tablet) elfér az összes.
Minden hónapban: joy, glamour, cosmo, instyle. Illetve lakberendezési újságok attól függően, hogy mikor belelapozok találok-e valami nekem tetszőt bennük.
milyen újságot olvasol napi/heti/havi szinten rendszeresen. annyi jó újság van a piacon amiről szeruntem még nem is hallottunk. Én heti szinten Kiskegyedet, havi szinten a Stahl magazint olvasom.
majdnem minden lakberendezési újságot: Szép Házak, Otthon, A mi otthonunk, Széplak, Golden Harmony, Kiskegyed Otthona, Polgári Otthon... Imádom őket! :)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.