Milyen tünetei vannak a füves cigizésnek? (tudásbázis)
Jajj az biztos elkerülte a figyelmem, hogy ritkábban is találkoztok. Azt láttam, hogy nem lakik veletek.
Remélem nem lesz különösebb ok rá, és az ünnepek után kivitelezhető lesz a dolog.
Bár a hozzászólása eléggé bicskanyitogató, az eddigi írásaid alapján nem hiszem hogy magadra kellene venni.
Történt azóta valami? Beszéltetek a fiaddal? (Esetleg mindkettőjükkel?)
ÓÓ,hát csak nyomja a szokásos h.lye szöveget!
Mert persze,őő igazi férfi!
Szerintem olyan férfit még hordott a hátán a föld akiről beszélsz.
Tök mindegy, hogy kinek mit tanítanak otthon, vagy milyen mintákat hozott. Szerinted ennyi lenne a képlet, hogy akinek a fejébe verték a dolgokat a szülei, annak jó kapcsolatai lesznek akit meg nem okítottak, az csak hülye picsákat szed össze.
1. mindenkinek megvannak az egyéni preferenciái és az nem biztos, hogy azonos a szüleiével
2. ha valakinek leszáll az agyára a lila köd, akkor meg lehet vele beszélni, meg szentelt vizet itatni, addig nem fog lépni míg nem akar
Én is normális nevelést kaptam, normális családban nőttem fel, nem bántottak a szüleim, nagyokat beszélgettünk… mégis életem során összehozott a sors egy-két díszpinttyel… hiába papolt anyukám… most már persze látom, de akkor vakon mentem a saját fejem után…
Úgy látom, hogy a témától már nagyon eltértek egyesek, örülök, hogy vannak, akik hibátlanul, tökéletesen tudják nevelni a gyerekeiket. Egyet ne feledjetek! Lehet, hogy Ti jól neveltétek (amit én nem vonok kétségbe, mert nincs hozzá jogom), de nem tudjátok kivel jön össze, s mennyire tud "igazi férfi" maradni!
Én mindenesetre kivánok mindenkinek Boldog, békés Karácsonyi ünnepeket és további sok sikert az életben!
Igazad van bocsanat ! Denverben összsfutottunk regi ismerösökel kik a alkohol helyet jointoznak. Mind ket par ertelmisegu kicsit hippy bealitasu ( barcsak a vilagon mindneki olyan lenne nem lennenek haboruk ) no ja johangulatuk volt minderöl lehetett temazni . Sok ötlett hangoztt ell minden olyan megoldasra amit az emebrek jajvekolnak feleslegesen , egyszeruen harmonikus es szep eltöltött idö volt. Semi alkohol örjönges , okoskodas es stb.
Ezek pl. a fuvezes hatasai szelleslato diszkusiok nyugalmas körulmenyek köszt.
Kulömben nincs a vilagaon egy gyerek ki elvarna ne add Ur követelne hogy a szulöfeladoza magat a gyerekekert azart szörny halani ha ggyes szulök mikor mondogadtjak hogy feladosztak az eletuket a gyerekert , tevedes ! durva tevedes . Az a edesanya aki ezt szajkoza az nem igazi ertekeket es peldakot nyujt szamukra. Vagy a sajat el... eletet szeretne gyereken keresztul elni vagy mas erdekek vannak a haterben.
Nelem az anyam mondott 1x hasonlot es utan mar csak Isten veled volt - 16 evesen törvenyileg nagykorusagott palyasztam meg birosag segitsegevel. Megkaptam es nagykoru lettem meg nem 17 eves pontosan 16 es 4 honaposan.
Igen ez leheseges volt anno , egy IQ teszt es hosszu dialog egy dokival es kesz. Tovab jartam iskolaba . jogositvanyom volt dolgosztam közben es egy megerdemlö eletet eltem .
Nem a sajat karan kell tanulni , az okos a masok karan tanul es hogy odaig erjem akkor negy liberalizmusnak kell hogy uralkodjon a közvetlen körben hol el . Ha van önbizalmuk akkor az bisztos hogy nekem mind anyanak nem kell belepo...
En ahoz bisztos nem kellek hogy jo beszelgetesel tisztaban lassanak plane privat eletukben.
Soha semit nem szabad megbani ,amitöl az ember nem hal meg attol csak megerösödik.
Ez a vesztebe rohanas nagyon tulzott mert hidd ell egy kölyök sem nem teszi ha nem retard .
Fiam alig negyven van egy oriasi karierja de privatban egyedul maradt egy nehany gyerköcel no es? egy fantasztikus edesapa ( most eretsegizet a lanya ) es total buszke vagyok ra . Közben en nem igen segitttem be mert meg anno nekem is megvolt egy masfele eletem plusz a kisebbek. Tölem csak dicsetatt es respektett kapott , nekem igy az ugy nevezett " köszönet " ha latom öt mind szabad es szelleslato emberket.
Sok helyen az a hiba hogy a gyerkeknek nincs önbizalmuk azt pedig azonnal meglatszik a felnött korban .
En nagyon fiatalon lettem anyuka igy majdnem egyutt " nötunk " fel egy fantasztikus dialog volt es van kosztunk maig . Mindenröl beszelunk es jobban mondva ök neveltek engem nem forditva. Mivel nekem egy sz.. gyerek korom volt egy diktator diplomas mindenel csak nem egy szeretö es megertö anyaval igy en megfogadtam soha de soha nem leszek olyan mind ö ha egyszer gyerekim lesznek, Igy is lett es lasd egyik sem lett se kmk -as hanem van kösztuk a vedönötöl , bankosig , mäklarig minden közben az uton mind humanista maradt no ez az en kis " enem " bennuk . Soha nem jutna az eszembe hogy hivas nelkul bealitanak hozzzajuk vagy kritikat valtsak a valaszottuk iranyt . Ez az ök Grand Prix -uk nincs jogom arra hogy egyaltalan " velemenyt " formaljak.
Respekt , szeretet es ha igazan tanacsat kivannak akkor itt avgyok szamukra hogy mahhalgasam ez egy igazi anya feladata.
:)
Nem tucc a ló közepén maradni?
Inni is lehet kultúráltan és ,talán, szívni is.
Csak ha egy tini bekerül egy "+felelő" társaságba, előfordúl hogy nem fog mértéket találni, sem alkoholban, sem a fűben
Az okosok meg azt mondják, a fű első lépés lehet a keményebb drogok felé
Tény hogy környezet, család, barátok kérdése mi fog történni
Nekem öcsém van, h beszív, először nem vettük észre. Másik tesóm mondta, h zöld kis fűre hasonlító darabot lát a dohányban.. Aztán egyre furcsább volt: hányt ezerrel, munka helyett lement az erdőbe, bement a munkahelyére, rosszuk volt, és GYALOG hazajött, laza 10km táv. Itt tudtuk, h gáz van. A szemei tágak voltak, rengeteget aludt, konkrétan egész napokat. És kerülte a tekintetünket.... ha kérdeztem valamit akkor lecsukta a szemét, mosolygott magában. Most már tudom, h mire kell figyelni, mert sajnos úgy tűnik megint szív. -bár legalább csak mosolyog magában, de utálom ezt a helyzetet.
Jaaa, a másik: hirtelen elfogy a pénz.... 1nap alatt elköltötte az összes fizetését.
További ajánlott fórumok:
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- Milyen tüneteid voltak, amikor már terhes voltál-de te még nem tudtál róla?
- A méhszájsebnek milyen tünetei vannak? Aki már meggyógyult, az is írjon!
- Milyen tünetei vannak a vékonybél gyulladásnak?
- Mik az ínhüvelygyulladás tünetei? Elmúlik magától vagy muszáj dokihoz mennem, ha igen milyenhez?
- A vízipipa mennyire káros az egészségre?Mondjuk kb 20 szívás mennyi cigizésnek felel meg?