Milyen tapasztalatokkal rendelkeztek e téren, miért érzem úgy valakiről, hogy több van benne, mint amennyit mutat és mondanak mások? (beszélgetős fórum)
Nem tudom, miért érzed azt, amit.
Szóval kufircolni akarsz vele, vagy mi?
mi lenne,ha te próbálnád megismerni,nem mások rosszindulatu pletykái alapján ítélkezni felette?
meg lehet vkit úgy is ismerni,hogy nem engeded magadhoz túlságosan közel,hogy mgvan a 3 lépés távolság.És akkor majd eldöntheted mekkora szemétláda,v mennyire nem az,vedd figyelembe,hogy van elég rosszindulatú ember aki örömét leli más lejáratásában.Lehet nem igy van,de lehet igen,csak a saját megitlélésedben bízz!!
Megismerkedtem valakivel, akiről elég sokat hallottam már, mivel a környékemen lakik. Néha hülyéskedik velem üzenetben, 1x találkoztam is vele, pár órát beszélgettünk, de nem tűnt egy utolsó szemétládának, mint aminek mindenki leírja, nekem inkább úgy tűnik, hogy mielőtt ő elkezdett dolgozni, elég szomorú élete volt, és most ezt kompenzálja azzal, hogy dicsekszik, valamint azt mutatja, hogy több, mint más.
Mik a tapasztalataitok, azért hinném jobbnak, mert foglalkozik velem, vagy azért mert lehet, hogy tényleg nem olyan rossz ember ő?!
További ajánlott fórumok:
- Ha valakiről tudom, hogy jogtalanul lett nyugdíjas, azt hol jelezzem?
- Menhelyről hoznék kutyát, tanácsot kérek tapasztalattal rendelkezőktől
- Miért nem akar egy jó egzisztenciával rendelkező férfi párkapcsolatot?
- Mit gondoltok, mennyire van esélye a férfiaknál egy ilyen külső tulajdonságokkal rendelkező nőnek?
- Milyen tulajdonságokkal rendelkező férfi alkalmas a házasságra?
- Lehet valami pszichikai oka, hogy csak a nagydarab, jókora fizikai erővel rendelkező férfiak vonzanak?