Milyen szórakozási lehetőségek vannak Abádszalókon? (tudásbázis)
Szia!
Szerintem társasággal (és valagnyi pénzzel) jó, lehet fürödni, pecázni, vízi sportolni, programok is vannak, bár évről évre ugyanazok.
Ezen a linken megtalálod az idei nyár programjait, bogarássz! És szerintem azért is jó Abádszalók, mert egy köpésre van tőle a tiszafüredi Robin kalandpark és a poroszlói Ökocentrum, amik szintén jó bulik.
Mi télen jártunk arra,olyankor fű se nő:)))Egyetlen gyroszos volt.Ő küldött (azt hiszem)Kunhegyesre.Ott remek étterem,kemencével(abban is sütnek)jó kajákkal,és kedves tulajjal-volt.(nyáron viszont A.szalókon is kinyitnak az éttermek)
A helyiek azt mondták,h mióta a Balaton újra divatba jött,ez már nem az a jó hely,ami régen volt.Ettől függetlenül nagyon szimpatikus a hely.legfeljebb nincs tömegnyomor,..talán nem is ezt keresitek.
Sziasztok! Abádszalókra szeretnénk menni nyaralni,de még sosem jártunk arra...
6-8-an mennénk 20-25 év közöttiek.. Ha esteleg nem lenne olyan jó az idő,be tudnánk ülni esténként valahova? Szórakozási lehetőségek milyenek vannak?
előre is köszönöm a válaszokat :)
További ajánlott fórumok:
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Olcsó hobbi, szórakozási lehetőség
- Kirándulóhelyeket keresek látnivalókkal és egyéb szórakozási lehetőségekkel, kb. 25 főre nem túl drágán, és 2-3 napra! Ötletek?
- Középkorúak szórakozási lehetőségei
- Horvátországba hova érdemes menni kettesben fiataloknak, ahol jó a strand és este van szórakozási lehetőség?
- Szegedi szórakozási lehetőséget negyveneseknek tudtok nekem ajánlani?