Milyen pszichológust választanátok? (beszélgetés)
Én is arra gondoltam,h lelkesebb, és új módszerei vannak, de, rájöttem, jobb az idősebb.
Túl nagy a generációs különbség, ahogyalinka is írta.ÉS ahogy bichi mondja, eljön az idő, mikor mindegyi fiatalabb lesz, de nem mindegy mennyivel.
Nem ajánlok. A kérdés: Milyen pszichológust választanátok?
ÉN semilyent. :)
A kérdés nem ez volt. Most én is írjam le, hogy én meg nem mennék kuruzslóhoz?
Nagy lépés az, hogy valaki eddig eljut, nem kell neki tudományosan erősen megkérdőjelezhető módszereket ajánlgatni.
Szerintem is a fiatalabb lelkesebb, agilisebb.
Más kérdés, hogy ez a törekvés mennyire kelti a kliensben az erőszakosság érzését.
Én a közelmúltban azt hittem, sose tudok magamról lerázni egyet. Mindenáron segíteni akart. 😯
Nem törvényszerű. Egy idősebb, tapasztalt pszichológusnak már megvannak a rutinjai. Rád néz, megszólalsz és az első két mondat után már be is kerülsz egy kategóriába, amelyek számára már ott van a megoldási sablon.
Egy fiatalabban még ott vannak a frissen tanult új módszerek. Tudja kombinálni. Sikert akar és valóban érdekli a probléma. Számára minden betege egy új feladat, kihívás.
Így gondolom.:)
További ajánlott fórumok:
- Ha újra kezdhetnéd, milyen foglalkozást választanál magadnak!
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Milyen porszívód van? Ha most vennél, milyet választanál?
- Ha most kéne választanotok, milyen szakmát tanulnátok?
- Milyen férjezett nevet lehet választani manapság?
- Milyen hajszínt választanál, ha újraszülethetnél?