Milyen nyári programokat ajánlotok 2 éves gyereknek Budapesten? (tudásbázis kérdés)
Dunakeszin van egy nagy játszóház. Az nem Budapest, de viszonylag közel van.
van mackó-park.
tavasszal mehettek kisvasúttal a vadasparkba, az is nagyon izgi egy 2 évesnek
Margit-sziget, semmi nincs ott csak szép és sok gyerekes jár ki
vagy hajógyári sziget ott van csúszdapark.
Gellért hegyen is van csúszdapark, mondjuk az kicsi, 4-5 van összesen, de azért egyszer az is program.
vagy Szentendrén van egy pici vonat kiállítás, a hév megállóban.
ha már Szentendre, skanzen.
Dobogókőnél van a bob pálya, talán nyáron már az is jó móka
Margit szigeten nyáron lesz ingyenes állatkert
XI. kerületbenA MAci parkb
[link] jatszohazak/
Itt vannak nem Pestiek is de ezek jutottak még eszünkbe a férjemmel
Vagy a XI. ker-ben van bobpálya!
Az enyémek 2 és 3 évesek voltak mikor először vittük őket a kisfiamnak nagyon tetszett,hat lóval sem lehetett lerángatni!
MUPA-ban szokott lenni Ringató foglalkozás kicsiknek...
A cirkusz, bábszínház még korai szerintem, de a Kolibri színházban néha van babaszínház.
Aquaworld? Jók a gyerekmedencék is...
Az én lánykám a nyáron lesz 3 éves.
Őt még az állatkert nem köti le. szereti az állatokat simogatni,etetni,stb,de nem állatkerti körülmények között.
Én pl a Margitszigetre vinném el Biust.
Pléddel,nasival,stb felszerelkezve ott lehet a fűben játszani,sétálni,stb.
Margitszigeti Vadasparkban megnézhetné az állatokat is.
Mi kisvárosban lakunk és Biusnak természetes dolog bemenni az állatok közé és pacikat, tyúkokat,kecskéket,stb etetni. Neki az a természetes,hogy az állatok között van. Nem igazán szereti rácson keresztül nézni őket.
De ez is gyerekfüggő.
Ja most még eszembe jutott a cirkusz is!
Mi most voltunk,az enyémek nagyon élvezték,3 és 4 évesek,de voltak többen sokkal kisebbek is nálluk,bár a hangos élőzene esetleg zavarhatja...
1300-ért már van jegy és a gyereknek nem kell jegyet váltani,négy éves korig,ha ölben van!
Hát szerintem az állatkertnél jobb nem kell egy két évesnek!
Esetleg hajókázás,vagy mondjuk élményfürdő?
Jövő héten lesz a születés hete több kerületben, nézz utána, hátha felétek is lesznek jó programok!
Egyébként a legtöbb játszóházban bizonyos napokon féláron lehet bemenni, pl. Sugárba kedden, Lurdyba szerdán, Omszki-tó mellettibe hétfőn...
További ajánlott fórumok:
- Hova, milyen programokra, helyekre lehet elmenni Budapesten egy 1 éves és egy 5 éves gyermekkel?
- Téli programok Budapesten
- 2-3 éves gyerkőccel milyen érdekes helyekre, programokra lehet elmenni Budapesten és környékén?
- Programok Budapesten 8-9 évesekkel
- Melyik úszóiskolát javasoljátok 4 éves gyereknek Budapesten és miért?
- Gyerekprogramok Budapesten