Milyen kérdésekre számíthatok? ECDL tanfolyamra jelentkeztem, (tudásbázis)
4. Angel9
2009. okt. 12. 10:22
Köszi Hajni .Nekem sajna a második link amit küldtél nem jön be.Az elsön meg nem találom a kérdéseket.
3. b2076ec79b
2009. okt. 12. 10:00
Vagy ezt... Tudom hogy nem pont erre gondolsz, de szerintem nem nagy különbség van a vizsga és a szintfelmérés között.
2. b2076ec79b
2009. okt. 12. 09:54
1. Angel9
2009. okt. 12. 09:50
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni milyen kérdésekre számíthatok ? ECDL tanfolyamra jelentkeztem, és holnap megyek Veszprémben felvételi tesztírásra. Aki tud valamit milyen kérdések, lesznek írjon.
További ajánlott fórumok:
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Szociális gondozó és ápoló tanfolyamra jelentkeztem, valaki tudna segíteni aki már túl van ezen?
- Mentőszolgálat jelentkezési adatlapja - mit válaszoljak a következő kérdésekre?
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- Az orvosira jelentkezek jövőre. Bármilyen OKJ -s tanfolyamot elvégzek kapok pluszpontot vagy csak ha valami egészségügyit?
- Pénzváltó/zálogházba jelentkeztem, s holnapra hívtak interjúra, milyen kérdésekre számíthatok?