Milyen kenyérsütőt érdemes venni? (tudásbázis)
Mienk nem tűl rég feküdt ki. Tesos, azt hiszem 2 max 3 éves...
Csak sütni akartam. Eltelt pár perc, megfogtam a gépet mennyire meleg, nem melegített.;(
Sajna a dagasztóját nem próbáltuk meg, mi van azzal a progival.
Férjem szétszedte. Nem volt egyszerű ( hegesztő, lakatos de ez nam azért volt ), úgy rendesen összerakták.
Fűtőszál működik, azt kiderítettük. Garancia rég lejárt azért szedtük szét.
Nem hetente 1 alkalommal használtam, sajna annál ritkábban. Mert nem kellett sütnöm..
Ha ezt számolom, bizony jó ha 1 évig működött volna.
Ezek után végképp nem tudom hol, és melyik márkát érdemes megvenni.
( fogyasztói társadalmat akartunk )
Sziasztok !
Kíváncsi vagyok a véleményetekre:
-Mekkorát érdemes venni (férjem és az 1 éves lányom is szereti a kenyérfélét, de nem akarok 3 napra előre sütni).
-Minek a kenyérsütőbe gyümölcsfeldolgozó funkció ?
-Tudom, hogy nem lehet ócsárolni, de van olyan márka amellyel valaki nagyon pórul járt (és érdemes kerülni).
A kemencét nem kell befűteni? :O :)))
Nekem "ócsó" Hausmeister kenyérsütőm van, két keverőlapátos. Tökéletesen elégedett vagyok vele, jó három éve nyúzzuk már (az utóbbi időben nem napi rendszerességgel :))
Mondjuk két lapátot kaptunk már hozzá ajiba, mert azok kicsit megkoptak és néha lejár az alján a gyűrű, ami tartja a lapátot, de ennyi "baja" van csak, és nem használtuk azért keveset.
A kemence nem gyúrja, és nem keleszti a kenyeret :P
Egy nénit láttam aki gyúrta a tésztát a kenyérhez, azt mondta, hogy addig kell gyúrni amíg az izzadság nem csöpög a plafonról, na ez után én meg se próbálok kenyeret gyúrni!
A sima tescos is megteszi, csak egy jó recept kell!
Ja és le kell takarni egy konyharuhával az ablakot, hogy ott nem menjen el a hő :)
hello
van erre már egy csomó topic
kétkarosat vegyél, olyat amibe 1,3 kg-os kenyér is sülhet. Na nem a kenyér miatt, de a kelt tészták (lángos, pizza, fánk stb.) kisebb tartályból kifutnak.
Sziasztok !
Segítsen nekem vki légyszi,akinek tescos gépe van.
Ha lejárt a program akkor nektek kikapcsol a gép automatikusan ? Mert nekem nem és hiába kapcsolom a star/stop gombbal akkor sem. Ki kell húznom a konnektorból. Ez jól sejtem,h nem a helyes működési elv ?
Nekünk Moulinex van és imádjuk. Most XXL kenyérsütőnk van, előtte 1 évig az elődje volt (ezt szüleimnek ajándékoztuk). Meg vagyunk elégedve vele, nagyon szép és finom kenyereket sütünk. A Baguette-t még nem próbáltuk ki, de az is hamarosan megtörténik.
Ami nekünk a márka mellett szólt, hogy 2 év garanciát vállaltak. Ez már egy jó pont.
1 év intenzív használat alatt sem volt vele probléma. Nekünk is bevált, merem ajánlani!
Nekem Tasco-s van, maga a csoda.
Olcsó és nagyon megbízható.
Az ismerőseim márkás gépe viszont régóta csak konyha dekoráció.
szia! az üzletben én is láttam már ilyet, hogy bagettet is tud sütni, de nem tudom elképzelni, azt hogyan??
mert ugye a bagett az hosszú, vékony, a sütők meg kisebbek...
próbáltad már?
További ajánlott fórumok:
- Érdemes kenyérsütőt venni?
- Szerintetek megéri kenyérsütő gépet venni?
- Szerintetek megéri 4000 ft-ért venni egy alig használt kenyérsütőt?
- Minden kenyérsütőgépnek ki lehet venni a keverőlapátjait?
- Hol lehet venni Budapesten kenyérsütő formát?
- Hol lehet "Hausermaister HM1300"tipusú kenyérsütőhöz sütőüstöt venni?Esetleg mennyiért?