Milyen jelmezt készitsek a kisfiamnak farsangra ami kényelmes is? (tudásbázis)
vagy csavar húzó fogsz egy csavart amit rákötsz egy kötélre és húzza maga után :DDD
na jó ez csak vicc volt!!!
Felnöt
Anyu ruhái egy kis smink és kész.
A lányom csopijában volt egy szőlő. Nem túl jó mert nem tud leülni, ráadásul pár lufi ki is durrant, szegény gyerek ott ijedezett.
Én olyat csinálnék amihez a fejére kell valami meg egy farok hozzá, ezek a legkényelmesebbek. Luxi javaslata nagyon jó, így rengeteg állat jelmezt lehet csinálni. Pl: mókus, cica, kutya, róka, egér...
Egyikfórumról vettem az ötletet: szőlő! Csak zöld lufikat kell a ruhájára erősíteni.
Vagy pirosakat és akkor meg málna lesz :-)
nekem nincs gyerkőcöm,de a farsangokra én is emlékszem,és az egyik kedvenc jelmezem a nyuszi volt.
fehér pulcsi,fehér vastag harisnya/nadrág a fenekemhez anyukám az egyik sapkámról leszedve a pom-pomot felvarta faroknak,egyedül nyuszi füleket kellett csinálnia,dehát az sem olyan nehéz,egy hajpánTra(fiúknak gumi szalagra)rá vart két fülecskét,igy nem csúszkált,nem hagytam el,és a többi is kényelmes volt,mert tulaJdonképpen sima ruhák voltak,csak fehérek...
dominó :) csak kartonból kell festeni,egy pánttal a vállára akasztod ,egyszínű ruha alulra!
Bár ebbe nem kell rohangálni :)
Spenót.
Egy duplán összehajtott zöld anyagon körberajzolod, összevarrod. Fehér kartonból kerek formát vágsz ki (aljára természetesen olyan részt teszel, ami majd a fejére illeszkedik és masnival rögzíteni lehet a kis kobakjához) és sárga temperával a sárgáját megfested.
Dínó
Arcára készítettem papírból zöld vicsorgós, éles fogas maszkot. Zöld bélésselyemből készítettem neki egy palástszerűséget, aminek a hátára sárga pufi festékkel cikk-cakkot rajzoltam, mint a tüskéshátúaknak van.
Túrórudi jelmez
Gyereket lefektettem a fehér lepedőre, körbe rajzoltam, duplán kivágtam és összevartam. A könnyebb bebújás miatt a mellkasánál végig patentosra készítettem. Aztán piros szórós hajfestékkel (fodrászboltból) köröket fújtam rá, az oldalára vastag filccel pedig ráírtam, hogy túrórudi.
Szia! Nem tudom, hogy hány éves a kisfiad, az enyém most lesz 5. Tavaly farsangon katona volt: Terepmintás póló, nadrág, sapka. Puska, gránát a kézbe és kész......
Idén még én sem tudom, hogy mi lesz......
További ajánlott fórumok:
- Mennyi pénzből tudnál kényelmesen kijönni havonta (feltételezve, hogy nincs hiteled)?
- Ti mennyiből jönnétek ki havonta kényelmesen?
- Mekkora az az összeg, ami kényelmesen elég lenne számodra/számotokra havonta?
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?