Milyen ajandéknak örültél a legjobban ? (beszélgetés)
Szüleimtől sok kedves dolgot kaptam gyerekkoromban, talán a legjobban 10 éves korom körül egy hajasbabának örültem, ő lett az Erzsi baba anyukám után, és 20 éves korom körül egy bundának, amit édesapám vett.
Amióta fiam dolgozik és jól keres,talán legjobban egy szuper laptopnak és egy okos telefonnak örültem, de tulajdonképpen minden családtagtól kapott ajándéknak örültem.
Érdekes, a férjek nem tudták eltalálni, hogy mi az, aminek örülnék, talán még a rendszerváltás előtt egy München - Bécs útnak.
Egyet kiemelni nem tudok.
Nagyon ritkán kapok jó ajándékot, de gyerekként imádtam a kék bicajomat, amit egy karácsonyra kaptam, a bohócos pizsinek, a sárga műanyag mackónak, de még ma is bosszant, hogy nem kaptam meg a lábbal hajthatós moszkvicsot, mert lány vagyok:(
Az elmúlt néhány évben örültem a tabletnek, az okosórának, a Balaton tortámnak, az ananász úszógumimnak, a cseresznye és pálmafa fülbevalónak és szinte mindennek:DDD
Remélem sup deszkát is kapok egyszercsak;)
További ajánlott fórumok:
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- A megadott tárgyból színe vagy mintázata neked vagy a családodnak milyen színű? - Amikor több is van, ami legjobban tetszik vagy akár mind.
- Milyen pénzért nem megvásárolható dologra vágysz a legjobban?
- Ha ma lenne a szülinapod, milyen ajándéknak örülnél?
- Milyen fűtés éri meg a legjobban?
- Milyen ajándéknak örültél legjobban idén? (Írhatsz 2-3-at is)