Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia Komárom Esztergom vármegye mikor lesz?
Valaki tud esetleg valamit somogy megyeről,hogy ott mikor utalnak? Mi is meg kapjuk 18.án?
Igen mindenki elöbb kapja pl Pest megye 20 án lesz számlán
Sziasztok előbb fogjuk kapni fht
Tugya valki
Mert Családi pótlék január 3dikan fogjunk kapni
Sziasztok nekem most adtak visza az egesegkarosodasi tamogatasomat a határozatban úgy van írva hogy kifizetésre kerül december 31ig. Akkor azt most meg kapom ünnepek előtt?
Picit nézzél már körül,milyen Janúári ellátás?ha valamit nem tudsz értelmezni,a sok embert nem kénne hülyíteni,nem lesz dupla fht.
Borsodban jövő héten 20.ig ki utalnak mindent tegnap beszéltem az ügyintézovel
25.e karácsony!!!!! Senki nem az fht val fog foglalkozni.De te úgy látom még akkor is , hogy igazd volt e. Írigylem a kitartásod!😆Olvass vissza , nekem is azt írtad h nem lesz postán. Valakinek meg azt h 31- én. Volt már tőled ezer infó. Neked is szép napot!
Szia! Úgy látom, hogy nem a te kérdésedre reagáltam... nem azt írtam hogy senki nem kap postán karácsony előtt...aki pl 18.-án kap számlára az értelem szerűen megkapja, de nem mindenhol... kérlek ne aggasd belém a fogad, én ide segíteni szoktam jönni (mivel Gyod -ot kapok) és nem szoktam mellé beszélni...ha nem tetszik hagyj figyelmen kívül.... azért 25-én felnézek ide a fórumra, hogy "igazam" lett e .... szép napot kívánok neked
Szerintem mindenki felfogta , hogy te szerinted az fht postai úton nem lesz karácsony előtt.Hányszor fogod még leírni? Idegesítő!🤦♀️Én szerintem meg mindenki megfogja kapni karácsony előtt.😊
Sziasutok Szabolcs Megyében élek Januári FHT Elátàt Bank számlára 2024.12.18ÁN! Bank számlán lesz ezután Arolis szeretnélek benetek Tudatni Januári családi potlék 2024.12.20án lesz Bank kártyán és postán 1cere fogmindenki meg kapni mindent
Szia! Hivatalos szöveg, hogy minden hónap 5.-ig kell kifizetni.... most az év végi zárás miatt ünnepek előtt érkeznek számlára az ellátások, postai kifizetés két ünnep közé csúszhat.... megyénként eltérő lehet az utalás.... úgy gondolom hogy már Te is számíthatsz rá ünnep előtt.... Pest megyében 20.-án lesz számlán
Sziasztok!
Új megállapítást kaptam
2024 november 28napjától
A levélben azt írják hogy az első kifizetés határideje 2025 január 5.
Én ezt tavlatinak gondolom..
Jól gondolom?
Köszi szépen a segítséget
Heves megye hatvan fht mikor lesz postán?tudja valaki
Csak a December végi van előre hozva,ünnepek miatt következő csak Janúár vége,mivel a minimál bér is válltozik janúártól.
Sziasztok! Szabolcs megyében az FHt december 18-án lesz. Tudja valaki, hogy a második családi mikor lesz Szabolcs megyében számlán ?
Baranyába az FHT-t Decemberben mikor várható? És a Januárit is most kapjuk?
Bacs kisunba kapott már valaki postán?
Sziasztok! Szabolcs megyébe az fht december 18.van írva utalás.
Ez a lista Pest megyében nem állja meg a helyét....megyénként eltérő az utalás... most 20.-án érkezik, nálunk legalábbis
Pest megyében 20.-án van utalás, az tuti és nem jön egy napon a postai, mint a családinál, az is tuti..évek óta két ünnep között érkezik a postai, a mi megyénkben..én Gyod -ot kapok, de egyszerre érkezik az fht és társaival
Úgyan az mint a családtámogatással.Az is egy napon van számlán is és posati úton karácsony előtt.Nem lenne tiszteséges hogy a számlások megkapják a postán kérők meg csak december végén.18- án utalnak , tehát ott van 19.a 20. és a 23.hétfő.Ide kell hogy érjen.
Szociális segély utalás 2024 január: 2024. január 30.
Szociális segély utalás 2024 február: 2024. február 28.
Szociális segély utalás 2024 március: 2024. március 28.
Szociális segély utalás 2024 április: 2024. április 26.
Szociális segély utalás 2024 május: 2024. május 30.
Szociális segély utalás 2024 június: 2024. június 28.
Szociális segély utalás 2024 július: 2024. július 30.
Szociális segély utalás 2024 augusztus: 2024. augusztus 30.
Szociális segély utalás 2024 szeptember: 2024. szeptember 30.
Szociális segély utalás 2024 október: 2024. október 29.
Szociális segély utalás 2024 november: 2024. november 29.
Szociális segély utalás 2024 december: 2024. december 18.
Sziasztok en járok felnőtt kepzésre azt tudja valaki azt mikor szokták hozni válaszotokat köszönöm
30.a hétfő,gondolom munkanap.Esetleg akkor hozhatja.Köszönöm szépen ,hogy időt szántál rá,hogy utánna nézz:)
Google találtam egy cikket.... benne van hogy melyik napokon van ünnep, pihenő nap és munkanap....31-re munkanapot írt....de őszintén szólva most elég bizonytalan vagyok hogy mi lesz azokkal akik postán kapjàk az ellátásokat
Szia.Szilveszter napján hoznák?Lehet.Majd kiderül:)
Fht, gyod, ápolási szabolcsban postán december 23
Pesten hozta már a postás a 27 aktívat ?
Bacs-kiskun megyében kapott már valaki postán?
További ajánlott fórumok: