Mikor mondtad el a környezetednek(család, barátopk stb.), hogy terhes vagy? (beszélgetés)
Most a 3 babát várom, és a nagylány ma fogja megtudni. Nagyon izgulok. Várja már, de kiskutyát ígértünk tavaszra, amit most így visszavonunk. Anyám, tesóm már tudja, más nem. A férjem szerint várjunk még egy kicsit-10 hetes vagyok.
A 4 . teszt után azonnal ment mindenkinek a telefon...melóhelyen 2 hónapig titkoltam...
Sokat vártunk a babára, muszály volt kikiabálnom a világnak, hogy végre sikerült!
12 hetesen mondtuk el a nagy családnak és ismerősöknek.
A párom azonnal tudta, itthon volt mikor tesztet csináltam. Családnak csak miután orvosnál voltam és megerősítette, hogy tényleg babánk lesz. Az ismerősök azután tudták meg mikor már letelt a kritikus 12 hét. Munkahelyen 14. hét körül.
egyutt csinaltuk a tesztet a parommal, a csalad elott viszont nem lehetett titkolni mert nem viseltem vmi jol
10.hét után mondtuk el a kislányuknál,de legközelebb később fogjuk az tuti..jóval
családnak rögtön ,másoknak 14hét
Paromnak rogton (4+3 -nal teszteltem), legjobb baratnomnek par nap mulva, csaladnak csak a 15. heten, munkahelyen a 17. heten.
A Páromnak 1 napra rá,hogy megtudtam a tesztekből a családnak viszont csak akkor mikor voltunk orvosnál és megerősitett benne!
A páromnak rögtön a terhességi teszt pozitív eredménye után. A családnak meg, amikor úgy éreztem, hogy most már lehet.
A párom egyből megtudta,a családnak a héten mondtuk el,mert betöltöttem a 12 hetemet.Babonából az elsőt sem mondtam el a családnak,csak a 12uh után.Volt nagy öröm.
Pozitiv lett a teszt es elmondtuk mindenkinek. Orult a hirnek az egesz csalad. Plane, amikor kiderult, h ikreknek neznek ki! A munkahelyemen is bejelentettem, mert elhuztam tappenzre (egeszsegugy, fertozo betegek, emelgetni a magatehetetleneket..), nem akartam kockara tenni az aldott allapotomat.
Sajna vetelessel vegzodott a terhesseg a 7. heten, korhazba kerultem. Mivel nem zajlott le teljesen mutettel kellett befejezni.
A parom epp kulfoldon volt, s csak 1 honap elteltevel tudott haza jonni. A csalad vigyazott ram, s tamogatott.
En jo otletnek tartom elmondani. Sokan azert nem akarjak tudatni, mert "mi van, ha nem marad meg".
Miert? Utana jobb azt elmondani, h "terhes voltam, de elveteltem" ?! Vagy eppen orizni, mint szomoru titkot?!
Szerintem jobb egyutt orulni a jo hirnek! Persze ez nem azt jelenti, h azonnal tudatni kell meg a hentessel is...Mondjuk, ha o az apa, akkor igen! ;)
Páromnak még aznap este! Anyu-apu rá két napra tudta meg. De párom annyira lelkes volt, hogy az egész haveri körünk, már másnap tudott róla!
Anyukámnak,férjemnek azonnal!De a többiekkel sem vártam meg a három hónapot!Nem bírtam volna ki!
Én babonás vagyok,az elsőt is csak a 12 uh után mondtuk el a családnak.Most 10 hetes vagyok,még 2hét van az uh-ig,addig nem mondjuk el.
5 hetes voltam amikor pozítivat teszteletem!A férjemet egyből felhívtam mert külföldön dolgozik!Másnap anyuéknak is elmondtam,1 hét múlva 6 hetesen anyosoméknak,barátnőmnek is elmondtuk! 7 hetes uh-án kiderűlt elhalt a terhesség,ezért legközelebb kivárunk a 12. hétig!
A 7. és a 10. hét között a legtöbben megtudták.
Én most vagyok 7 hetes, a férjemmel együtt csináltuk a tesztet, a barátnőm, aki 2 hónapja szült és a nővérem tud a babáról. Orvoshoz csak jövő héten megyek. A családnak és a barátoknak csak Karácsonykor (12 hetesen) mondjuk el.
Volt már egy vetélésen 10 hetesen, utáltam, hogy utána mindenki sajnált.
Ja, és előre is köszönöm a segítséget!!
Nekem egy kérdésem lenne hozzátok! Olyannyira fáj a cicim hogy hason egyáltalán nem tudok aludni, de ez még nem is lenne olyan nagy probléma! Nagyon zavaró hogy már a kabát is szorítja és ez nagyon kellemetlen! Mit tanácsolnátok nekem? Milyen melltartót hordjak? Még sose voltam babás és nem is gondoltam volna hogy a mell így fáj terhesség alatt!!:) Olyan mintha 1-1 tégla lenne bennük:)
5 hetes voltam amikor orvos is megerősítette a terhességem, előtte 2 tesztet is csináltam, először a Párom tudta meg, majd 7 hetesen egy családi nagy ebédelés alkalmával bejelentettük a szűkebb családnak. Meglepődtek, de nagyon örültek. Most vagyok 13 hetes, de van olyan barátnőm aki még nem tudja a babám.
nagylányunknak elmondtuk, miután voltam dokinál és minden ok volt (kb 5-6 hetse voltam) Ő pedig úton-útfélen hangoztatta, hogy juhéjj kistesója lesz :DD Így hamar megtudta mindenki.
Igaz a tágabb családban és barátok közt van aki még nem tudja :)
Én most vagyok az 5. héten, de még csak a párom, és anyukám tudja. 12 hétig sztem biztos nem fogok várni, de kb még 2 hétig tutira titkolom.
Mi kivártuk a 12. hetet mind a két babónál, bár elég nehéz volt tartani a számat :)
Én ahogy megtudtam hogy babát várok egyből a páromat és a barátnőmet hívtam! Kimondhatatlanul boldog voltam/vagyok!! Nem birtam magamban tartani:) Most 7 hetes terhes vagyok, nem vagyok olyan nagyon babonás csak félek szétkürtölni mert már hallottam rosszakat:( sajnos.
aki fontos volt,hogy tudjon rola annak rögtön. más meg ráért megtudni!
Mi elutaztunk egy honapra mikor mar terhes voltam, de meg nem tudtunk rola, telefonon senkivel nem akartuk kozolni, tehat mikor hazaertunk, 7 hetes voltam. Akkor az elmenybeszamolohoz csatoltuk, de csak a szuk csaladnak, es 1 baratnomnek. Baratok csak akkor tudtak meg, mikor valahogy kiderult. Sokan meg most sem tudjak. Pl. a parom nagyija:))
A páromnak rögtön,viszont a többieknek család és barátok csak 12hetesen az uh után.
További ajánlott fórumok: