Szia Betti!Ne haragudj, hogy én is bekukkantottam ide:) Csak annyit szeretnék mondani, hogy szerintem nagyon fontos az, hogy valamilyen "terhesvitamint" szedj.Ártani biztosan nem fog, és nem lesz "felfújt-gyereked".Én az elevitet szedtem már jóval a terhességem előtt, és tökéletes babám született:) Engem nagyon megnyugtatott a tudat, hogy ezzel is hozzájárultam a babám egészséges fejlődéséhez.Emellett persze rengeteg gyümölcsöt,stb-t is ettem.Persze, a te döntésed, hogy szedsz, vagy sem, de úgy éreztem, jobb, ha ezt leírom.Szép napot,és minden szépet, jót kívánok neked!
Sajna pont azért szoktam elkapkodni a tesztet. Aggódos vagyok picit. Most elképzelésem sincs mikor csinálhatok. :/ Előző hóban 25 napra megjött. :( Am 27napos a ciklusom.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.