Amikor egy "merész álom" valósággá válik... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor egy "merész álom" valósággá válik...
Most voltunk a Cascade barlangfürdőben, - csodálatos!
Megnéztem a Reflektort is az RTL-en, - gratulálok, jól kigondoltad a bakancs-listát! Reális és romantikus...
Köszönöm szépen drága Incikém!
Sok-sok boldog László-napot, jó egészséget kívánok én is mindkettőtöknek, - küldtem a férjednek egy virtuális tortát!:)
Drága Andikám!
Azthittem Neked és Lacikádnak már minden vágyatok teljesült ebben az életbem és lám lehet még tetőzni még nagyobb boldogságot szeretetet adni egymásnak.Gratulálok!
Andikám!
Most legalább megtudtam, hogy a küldött limuzinos videó milyen alkalomból készült!
Nagyon szép, kedves, hogy a versben fogalmaztad meg a kívánságodat!
Kívánok mind a kettőtöknek még nagyon sok együtt eltöltött boldog , egészséges évet!
Szeretettel Inci
Édes Ágikám! Köszönöm szépen kedves soraidat!
Érdekes módon most válnak be az álmaim, - természetesen a realitás határain belül!:)
Én is kívánok Neked sok-sok boldog évet jó erőben, egészségben, családod körében és süsd nekik továbbra is a finom süteményeket!
Édes Andikám!
Örömmel olvastam a cikkedet.
Nagyon tetszett a versed is.
Én is csak azt tudom mondani, hogy Te mindezt megérdemelted.
Sok-sok boldog évet kívánok nektek, jó erőben, egészségben, boldogságban!
Édes Mircsikém!
Nem vagyok a helyedben, én csak azt mondtam, hogy hasonló esetben mit tennék! Akit érdekel honnan jöttél, azt is szeretné tudni, merre tartasz, - ezt a felém nyújtott kezet minden bizonnyal elfogadnám! De mint mondtam, nem vagyok a helyedben...
Örömmel olvastam, hogy az álmod teljesült:)
Elmondhatod, hogy szerencsés ember vagy , mert nem sok embernek adatik meg.
Jó egészséget, örömöt, boldogságot kívánok Mindkettőtöknek!
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Irjunk férjünkről barátunkról, feleségünkről, barátnőnkről, itt merészen
- Internetes élet szemben a valósággal
- Milyen fordulat kéne az életedben? ha merészen gondolkodol...
- Nem túl merész ötlet, ha nála töltök pár napot?
- Mellnagyobbítás - egy álom valóra válik