Mikor a teszt pozitív, de a doki még nem lát semmit, jelek vannak (beszélgetős fórum)
Szia! Még csak 5 hetes vagy, ne aggódj! A fehér folyás tényleg normális, rózsaszínes folyás is belefér, a terhességek 50%-ában van egy kis maszatolás vagy vérzés ilyenkor (az orvosomtól tudom).
Én is 5 hetesen voltam uh-n, mint Te, és a doki még nem látott semmit, csak vastagabb nyálkahártyát. Én is totál bepánikoltam, de 5 nappal később már ott volt a 7mm-es petezsák!:) Majd megint egy héttel később 5mm-es embrió, szívhanggal!:)
Nekem is volt maszatom, az orvosom a Rutascorbint ajánlotta 3x1, csökkenti ezt a vérzékenységet, olvass utána.
Ki szereti a nőgyógyászt?????????
De jó, hogy kiöregedtem már ebből...
Egyébként csak nálunk divat ez orvoshoz menés...
Ilyenkor nem mondják, hogy "bezzeg Amerikában meg Angliában, Svédországban..."
Ha nem középidőben történt a beágyazódás hanem kicsit később, akkor meg lehet hogy nem lát az orvos semmit és azért mondta hogy menj vissza 2 hét múlva.
Nekem is hüvelyi uh-ot csinált először, de még azzal sem látott egy petezsákot sem, nem hogy kettőt!
A következő uh-on már biztosan lát valamit.
Az én egyik lányom is Nóra :)
Elég fura nekem ez a történet...
Én emlékszem, attól a perctől ahogy + teszteltem már másnap doki látta, hogy valami van...hüvelyi uh csinált..szerintem azért jó volna tisztázni mi van?
Mert lehet esetleg méhenkívüli terhesség...és az veszélyes..
Így van! Nem mindenkinél lehet látni ilyen kis terhességet.
A topic indítóhoz: A kórházban meg sokszor tényleg nem szánnak az emberre időt, és ezért történt meg a visszarendelés, mert akkor már látnia kell. Lehet nálad már látszott volna, ezt nem tudni.
Mindenképp látszódna h meg van vastagodva a méhfala, vagy egy picike pontot! Hidd el, látnia kell!!! Ha tapogatott, akkor éreznie kell, mivel be van keményedve... Ezért nyúl fel, és nyomja fel a has felé az újját-a has aljánál meg lefelé a másik kezét. Kórházban így nézik (nálunk) sztem máshol is.
Keress másik orvost, aki 1-2 napon belül fogad! Még ha magándoki, jobban megéri, mert foglalkozik veled :S
Ha görcsölsz stb.... Ha van is baba, nehogy méhen kívüli legyen!!!
Ezek itt tanácsok, tippek, de szakorvos, megnéz!!!
MÁSIK: 2 UH van... hasi - hüvelyi... ha hason nem látja, megy hüvelybe. ott pontosabb, főleg ha hason nagyobb felesleg van.
Semmi baj!Tessék megnyugodni! :) A tesztek pozitívak! Esetleg 2 naponta ellenőrizd!
Ha szeretnél, menj el magánban egy uh-ra az időpontod előtt! Csak nyugiii! Jó??? :O)
Bocs hogy VAU de ha ennyire zavar mások (napis 3x kérdésük), akkor minek veszed a fáradtságot, és válaszolsz neki? :D
Itt te cseszted el :D
A kérdezőhöz: Dokinak látnia kellett volna valamit! Keress fel mást, aki hamarabb tud fogadni :S
de akkor mire mondta, hogy nem lát semmit?
Megtapogatta vagy mi?
vagy kézzel nézte meg tapintással..nem értem..
És pont rajtam kell letölteni igaz??? vagy mindenkit megtisztelsz ezzel???
És ha ennyire idegesít ez a kérdés, akkor nem kell elolvasni és válaszolni rá!!! Szerintem tudtad melyik fórumot olvasod el, hisz a cím elég világos!!!
További ajánlott fórumok:
- Pozitív teszten innen és túl
- Pozitív tesztre várva...
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- 4 pozitív teszt után, hogy nem lát a doki semmit UH-on?Segítsetek!
- Pozitív HCg, vékony méhnyálkahártya, UH nem mutat semmit
- Pozitív teszt.8 hetes terhesség?!Mégsem látnak uh-n semmit, mi lehet a gond?