Mik az engedmények az életmódváltásnál? (tudásbázis)
Sajnos ez is olyan, mint minden függőség, igazából csak teljes megvonással lehet elejét venni. A jó hír viszont, hogy nem olyan, mint mondjuk az alkohol, egy későbbi belekóstolás miatt nem olyan valószínű a visszaesés.
Különben az is elég lehet, ha kevés édességet, lisztet eszel, nem muszáj örök tartózkodást fogadnod, magadnak kell eldöntened, hogy mi a tűréshatár.
szia....
én nem hagytam el teljesen...ettem és eszek is zsemlét tésztát néha kis csokit és a kakaó megmaradt cukrosra...
mégis fogytam 14kilót nem is olyan sok idő alatt...csak a mértéket kell megtalálni és így is megy....
Egyetértek. Vitamin, tápanyag nincs benne. Csak a fenekünk nő tőle! :)
Én egy éve nem eszem lisztes, cukros dolgokat. De a krumplit és a rizst is parkoló pályára tettem. Nem hiányoznak. Az első 2 hónapban 14 kg-t fogytam.
De gyümölcsöt pl ettem minden mennyiségben. Banánt és szőlőt is. :)))
A szabály csak annyi, hogy minél kevesebb, annál jobb. Ha teljesen elhagyod, akkor fogyhatsz is, ha valamennyit eszel, akkor max nem hízol tovább.
De ez nemcsak a tésztára és cukorra vonatkozik, hanem minden szénhidrátra!
Hali mindenki!
Az lenne a kérdésem, hogy teljesen el kell hagyni a lisztet és a cukrot vagy csak csökkenteni kell és a legkisebb mennyiséget lehet enni..?