Mik a jogszabályok munkáltató által előírt és támogatott tanfolyamra és a munkaszerződésre vonatkozóan? (tudásbázis)
ha KELL a munkádhoz, fizesse ki a munkáltató. Köthet veled egy olyan szerződést, hogy bizonyos ideig (1-2év ) nem mondhatól fel csak ha visszafizeted a tanfolyam árát. Határozott idejü szerződésre nem szabad engedni változtatni.
bocs ha rosszúl tudom
Jelenleg itthon vagyok Gyed-en, de a munkáltatóm közölte, hogy el kell végeznem egy iskolát, ami a munkám elvégzéséhez lesz szükséges. A munkaszerződésem határozatlan időre szóló. Ha kérem a munkáltató anyagi támogatását (a tanfolyamköltség 140.000 Ft), módosíthatja-e a szerződésemet? Ha igen, a határozatlan szerződés elévül-e a határozott időre szóló szerződés aláírásával? Mekkora a legmagasabb összeg, amivel a munkáltató támogat(hat)na? Ha nem kérek támogatást, kötelezhet-e valamire?
Előre köszönöm a segítségeteket!
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok a műkörmös tanfolyamról?
- Meg van az Istenre, mint teremtőre vonatkozó bizonyíték
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Milyen tanfolyamot kell elvégezni annak, aki nevelőszülő akar lenni?
- Dolgoztathat alkalmazottként a főnököm mint bolti eladót piros betűs ünnepen? Mi az erre vonatkozó jogszabály?
- Mik a moped autókra vonatkozó hatályos jogszabályok? Ha van olyan....