Mik a jelei annak, hogy hosszú távra tervez? (beszélgetés)
2 hónap???
Az még ebben a korban is kevés ahhoz hogy ezen gondolkodj.
Viszont,,(tudom kéretlen tanács ) nehogy akaratlanul is presszáld a magad bizonytalansága miatt.
Érezd jól magad ,,pont:))
2 hónap után?
Semmi!
Sőt! Vannak párok, akik évtizedekig megtartották az addigi saját lakást, évtizedekig élték továbbra is az önálló megszokott életüket annak ellenére, hogy rendszeresen találkoztak, hol itt, hol ott érte őket az este, ott bodorodtak le, és másnap mindkettő ment tovább élni a saját életét.
Ha a férfinál ablakot kellett pucolni, függönyt mosni, az asszonyka ugyanúgy megcsinálta, mint a sajátját, ha viszont az ő házánál adódott valami férfinak való, keményebb munka, a párja ment és megcsinálta...
És talán ezért is tartott olyan hosszú ideig ez a kapcsolat. Kollégák voltak, nem egymásnak, nekünk is. Nem csináltak belőle titkot, de nem is reklámozták. És mindenki elfogadta ezt az életmódot így, ilyen természetesnek.
Szerintem a 2 hónap még nagyon az eleje, az ismerkedési fázis. Nem is kell szerintem még neked sem komolyan venni.
Én mondjuk sosem értettem, ha valaki bizonytalan, mert szerintem érzi az ember, mit gondol a másik, de ezek nem feltétlen kézzelfogható dolgok, és mindenki máshogy "fejezi ki" a kötődését. Nincs egy fix séma rá...
Több jel?
1 eljegyez.
2 feleségül vesz.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek akinek félhosszú haja van és kevés vékonyszálú sajnos annak jól állhatna a tépett vagy lépcsőzetes vágású haj?
- Mi lehet az oka annak, hogy egy férfi vonzónak talál egy nőt, de nem szeret belé hosszú ismeretség után sem?
- Lehet hosszútávra tervezni?
- Vannak itt olyanok, aki mostanában (még az idén) tervezik megtenni az El Camino-.t, vagy nemrég tértek vissza?
- Mi a neve annak az eszköznek, amivel hosszú hajból különböző frizurákat lehet készíteni?
- Mi a neve annak a növénynek, aminek olyasmi a levele, mint az anyósnyelvnek, csak kertbe való? Hosszú fehér, harang alakú virágja van?