Migrénre van valami jó tippetek? (tudásbázis)
Szerintem aki migrén el küzd ő nem tud bevenni semmilyen gyógyszert. Főleg flektor! Mondom három napos koplalás az segít. Meg vizivas
Igen! Három napos koplalás! Sok sok víz, kamilla tea ivasa.vizes borogatás a halantekon. Nekem kB. Ezek szoktak használni.
No-spa, Apranax, Cerucal, hideg vizes zsebkendő, fekvés.
Én 32 vagyok. :)
Már nekem is ritkább, szerencsére.
Na,pont mint az én fiam,csak ő már 33-éves,ha elkapja vége.
Pedig migrén megelőzőt is meg magnéziumot is szed.
Szerencsére már nincs olyan sűrűn mint régebben.
Kávé + lórúgás gyógyszer +sötét zaj szag mentes szoba /alvás
Nincs az az Isten, amitől én ilyenkor jobban vagyok...pedig már vagy 1000 félével próbálkoztam. Ilyenkor hányok, ájulás kerülget, ülni nem bírok, feküdni is csak jajgatva..
Kb. 2 nap alatt teljesen megszűnik, addig zombi vagyok, semmit nem tudok csinálni, sehova nem tudok menni.
4 éves korom óta vagyok migrénes. Tehát már 28 éve...
Köszönöm mindenkinek! Jobban vagyok! Aludtam egy kicsit és itt olvasgattam. Jó volt! Puszi és ölelés! ❄☃️🎄
Hosszú távon egy MagneB6 kúrát ajánlanék. Kisfiamon segített, pedig volt hogy suliba sem tudott menni, olyan rosszul volt.
Tényleg a quarelin meg az antineuralgika. Vannak még ezek?
Flector verhetetlen. A kenőcsêt használom a kezemre, mert a munkahelyemen az ismételt mozdulatok miatt vannak napok, amikor nem mozdul, szúr, nem terhelhető, erőtlen. Általában másnap enyhül, de naponta kenem. 😇
Nekem is az volt a leghatásosabb, isten tudja, hány évig szedtem, aztán az orvos letiltott róla. Azóta sem találtam olyan jó gyógyszert.
Én a Quarelinre esküdtem régen. Már általános iskolás koromtól szedtem, akkor kezdődött a migrénes korszakom.
Algopyrin sötét csendes szoba és próbálj aludni.
Vagy a granulátom változata, a Flector Rapid 50mg ami vízben oldódik és 10 perc alatt hat. Még az ize sem rossz.
Sok vény nélküli gyógyszert próbáltam már, de igazán egyik sem hatott. Lehet kellene egy allergia teszt, hátha ilyesmi áll a háttérben. Holnap kellene megjönnie, bár eddig menstruáció előtt nem jelentkezett.
saridon, de a kolleganőm a Cataflanra esküszik
A migrén görcsös fejfájás, próbáld meg a fájdalom csillapitó mellé, 2 no-spát, az görcsoldó, és alvás.
Milyen gyógyszert használsz?
Amit Epresturmix ír, nekem is az szokott segíteni: hányás, teljes csend, sötét, homlokborogatás.
Mióta kiderült, hogy kazein- és gluténérzékeny vagyok és teljesen kerülöm a glutént és a tejet, szinte alig volt migrénem. Előtte nagyon gyakori volt.
Ha nekem hányingerem van, teszek róla, hogy hányjak is. Jobb szokott lenni utána. Hideg kóla kortyolva, jó erős bogyó, vizes törölköző a fejre ahol fáj, néma csend és sötétség, ágyban fekvés. Esetleg mêrj vérnyomást! Jobbulást kívánok!
Migrénre van valami jó tippetek? Gyógyszer nem segít, már a hányinger is kínoz, annyira fáj. 😔
További ajánlott fórumok: