Miért van az, hogy egyes pasik elvárják, hogy a nő kezdeményezzen, teperjen utánuk? (beszélgetés)
mert nemakarnak kosarat kapni.
vagy pedíg ahogy szokták mondani " hölgyekké az elsőbbség"
kár, hogy leléptél jó párost alkottunk volna Demizson ellen :D
bár tudom , hogy itt vagy még :D
Félreértettél!!!
Én a saját esetemet írtam le. Mert nem tudom hogy mit csináljak már, vagy csináljak-e valamit mert egyáltalán nem lép felém ez a pasi. Pedig érzem hogy van valami. Csak nem tudom eldönteni hogy egy szimplán kedves srácról van-e szó, vagy tetszem neki. És hogy miért nem lép ha tetszem neki. Vagy lépjek-e én...
De nálatok mi számít kezdeményezésnek a nő részéről?
Tegyük fel hogy felületesen ismeritek egymást. Váltottatok már pár szót egymással. Rengeteg mosolygás, hosszú szemkontaktus megvolt. A szimpátia biztosan megvan. De nem lép a férfi, nem hív randira, nem kér elérhetőséget. Akkor? Hagyni kell mert nem akar semmit sem?
Szerintem te tuti férfi vagy! :D És azt akarod kideríteni, hogy... De miért nem kérdezed meg nyíltan?
Ugye milyen ismerős ez a szöveg? :) Magadra ismersz? Szinte minden topicban megkérdezed. :)
Köszönöm,köszönöm :D
Ebben akkor teljesen egyetértünk :) Nem mintha másban nem XD
Helyesnek? Az nem túl jó. Inkább a pasikat jellemezzük helyesnek, a nőket szépnek.
Egyébként teljesen mindegy, milyen vagy kívülről, ha nincs kisugárzásod. :)
Koszi, hogy kihamoztad a hsz-bol, mit akartam mondani, annak ellenere hogy fogalmazasbol egyest kapnek, igy jar az, aki tobbfelet csinal egyszerre:)))
Ezt magyarazom en is, az emberek elfelejtenek baratkozni, ismerkedni. Mindenki elfelejti, hogy ilyen szitukban lehetoseg nyilik arra, hogy ketertelmu megjegyzesekkel, gesztusokkal provokalhassunk, es real time teszteljuk, hogy van-e rank "kereslet" (es az milyen jellegu??) raadasul az egeszet barati kavenak alcazva:))))
Komolyan, kell ennel tobb? Ez nem felajanlkozas, de a ferfi reszerol sem egy akkora avance, viszont mindketten kozelebb kerulhetnek egymashoz, es persze, idovel kiderul, hogy kinek volt komoly a szandeka, kinek nem, sot, ki egyaltalan nem akart semmit (se randit, se dugast, se mast).
Azért megnézném azt a pasast, aki egy közös kávét / teát / ebédet felajánlkozásnak vesz :). Ellenben azt a nőt is, aki komoly kapcsolatra való meghívót lát ebben...
Pl. amikor a hőségriadó alatt ismeretlen csajok ásványvizet osztogattak, nekem eszembe sem jutott, hogy az ágyukba akarnak rángatni. Amikor a munkatársnők invitáltak teázni, esetleg interjúkor, vagy ügyféllel való megbeszéléskor (... stb.). De lehet csak azért, mert már öregszem és nem vágom ezeket az új fajta jeleket :P.
Emlékszel még a "3 napos szabályra" meg az ehhez hasonló sok sületlenségre (én még annak a kornak a gyermeke vagyok :P )?
Ja, értem, mert akkor aki téged kávéra meghív, az csak azért teszi, hogy megdugjon?:)
Nem kell egy kávénak ekkora jelentőséget tulajdonítani. Sem akkor amikor téged hívnak, sem akkor, ha te teszed, mindössze tapogatózás. És ne takarózz azzal, hogy most ki a férfi, ki a nem, ezzel is csak el szeretnéd terelni a figyelmet arról, hogy te is mennyire félénk vagy. Egy magabiztos nőnek semmi problémát nem jelent az identitásában vagy a meghívott férfi identitásával kapcsolatban való nézete. Egy kávé, nem az ágyadba hívtad, nem minden ennyire fekete vagy fehér
Pontosan! Kommunikáció nélkül nincs információ, a nélkül pedig csak képzelegni és találgatni lehet a vak világba (aminek nem sok értelme van). :)
Részben egyetértek, de alapvetően másképpen gondolkodunk a témában ;).
A kave arra is jo, hogy infokat gyujtson rola es az is lehet, hogy azert nem kezdemenyez, mert foglalt? Ezt is megtudhatja:)
Mi ez az eloitelet a milliomos szepfiukrol?? Van koztuk pofatlan "elveszem-enyem-eldobom" tipus is, de ha van egy jo neveltetese, inkabb nem ebbe tartozik. Meg attol is fugg, hogy kivel all szemben (mint mindenkinel, a csoro fiunal is igy van):)
Ha a pasi nem kezdeményez, akkor egy egoista, önimádó barom, ugyanakkor egy félénk, "normálisabb" kis nyuszi.
Hmmm... alakul ez! :)
A topicindító sok mindent megoldhatna egy kávé meghívással (ami még nem randi) és némi személyes vágányra terelt beszélgetéssel (család, barátok, családi állapot...). Ez egy "nyiltan burkolt" (hmmm :D) kezdeményezés. ;)
Feltéve, természetesen, ha a kiválasztott férfiú nem valami milliomos szépfiú. Mert akkkor tényleg nincs hozzászokva a kezdeményezéshez és érte tényleg tepernie kell a kisasszonynak :D D.
További ajánlott fórumok:
- Mint férfi, tetszik, ha a párod, vagy egy lány, aki tetszik, kezdeményez?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Ki kezdeményezzen a férfi vagy a nő?
- Szeretik a férfiak, ha a nő kezdeményez?
- Megbocsátható "bűn" ha a nő kezdeményez?
- Egy fiatal nő kezdeményezheti a tegeződést egy idősebb férfi felé, akit gyerekkora óta ismer,de már ciki a csókolom?