Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Miért van az, ha egyik reggel ráállok a mérlegre és van egy adott súly és másnap 2kg-val többet mutat? fórum
Miért van az, ha egyik reggel ráállok a mérlegre és van egy adott súly és másnap 2kg-val többet mutat? (tudásbázis)
De valóban digitális mérlrgrn jobb 3x mérni,ha azonos eredményt ad akkor az biztos tuti.ja és a digitális mérleget be kell kalibrálni ,mert alapból nem pontos/aláértékel a valósnak:(/
Nekem meg "beleégett" a digitálisba a 62,3 kg :)) Kaja előtt, kaja után is annyit mutat különböző napokon :D Na jó, csak viccelek ám, mert már nem tudok mire gondolni, hogy miért nem indul be a fogyás.
Az én mérlegem nem digitális, de én is sokszor felteszem a kérdést hogy jó e? Ha 3x egymás után ráállok, mindháromszor mást mutat 1-2 kiló eltéréssel. Nem tudom egyáltalán hitelesítettek -e ezek a mérlegek, vagy csak kb értéket mutatnak.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.