Miért van az, ha bonyolult elkezdjük egyszerűsíteni, ha egyszerű elkezdjük bonyolítani? (beszélgetés)
A nők által használt 9 halálos kifejezés
1) RENDBEN: Ez az a szó, amit a nők egy vita lezárására használnak, ekkor igazuk van, te pedig elhallgatsz.
2) ÖT PERC: Ha épp öltözködik, akkor fél óra. Az öt perc csak abban az esetben öt perc, ha még öt percet kaptál a meccset nézni házimunka előtt.
... ...
3) SEMMI: A vihar előtti csend. Ez jelent valamit, és jobb, ha készen állsz. A viták, amelyek 'Semmi'-vel kezdődnek, általában 'Rendben'-el fejeződnek be.
4) CSAK NYUGODTAN: Ez kihívás, nem engedély. Nehogy megtedd!
5) HANGOS SÓHAJ: Ez nem egy konkrét szó, hanem egy nem-verbális kifejezés, amit a férfiak gyakran félreértenek. A hangos sóhaj azt jelenti, hogy szerinteidióta vagy, és miért pazarolod az idejét azzal, hogy vele vitatkozol a semmiről. (Lásd a 3. pontot a semmi jelentéséről)
6) SEMMI GOND: Az egyik legveszélyesebb kifejezés. Ez annyit jelent, hogy hosszan el fog gondolkodni arról, hogy milyen módon fizetsz majd meg a hibádért.
7) KÖSZÖNÖM: Ha egy nő megköszön valamit, ne kérdőjelezd meg vagy ájulj el. Mondj egyszerűen annyit, hogy szívesen. (egy zárójeles megjegyzés: ez mindaddig igaz, amíg nem azt mondja, hogy 'Nagyon köszönöm.' - ez tömény szarkazmus, ekkor nem köszön meg semmit, és ne merészeld azt mondani, hogy szívesen, mert abból 'Tökmindegy' lesz)
8) TÖKMINDEGY: Ez a női változata annak hogy b.... meg!
9) NE AGGÓDJ MEGOLDOM: Egy újabb veszélyes kifejezés, azt jelenti, hogy valamit a nő már többször elmondott a férfinek, és most megcsinálja helyette. Ennek folyománya lesz az, hogy a férfi megkérdezi: 'Mi a gond?' - amire a 3.) lesz a válasz.
Nem kapcsolódik de egy kis vicc így estére....
Női szótár LKT
Igen = Nem
Nem = Igen
Talán = Nem
Sajnálom = Sajnálni fogod
Szükségünk lenne egy = Szeretnék egy
Ahogy gondolod = Teljesen egyértelmű, hogy mit kellene csinálni. Nem ezt.
Csináld, ahogy akarod! = Ezt még nagyon megbánod!
Persze ... folytasd csak nyugodtan = Szeretném, ha abbahagynád
Nem vagyok ideges = Hogy a fenébe ne lennék ideges...
Szerintem ott jobb lenne = ODA rakjad!
Ugye, nagyon szeretsz? = Csináltam ma valamit, aminek nagyon nem fogsz örülni.
Nem híztam egy kicsit? = Mondd, hogy gyönyörű vagyok!
Meg kell tanulnod normálisan kommunikálni = Érts egyet velem!
Nem kiabálok! = Persze hogy kiabálok, amikor ilyen fontos dologról van szó.
Férfi szótár
Éhes vagyok = Éhes vagyok
Álmos vagyok = Álmos vagyok
Fáradt vagyok = Fáradt vagyok
Ha a nő mondja:
Nézhetjük a meccset is. = Inkább a romantikus vígjátékot szeretném nézni.
Nem raktam bele túl sok sót? = Dicsérd már nagyobb lelkesedéssel az ebédet.
Nézd, milyen jól néz ki ez a szobadísz az Ikea-katalógusban! = Remélem, vetted a lapot, jövő héten lesz a szülinapom.
Annyi dolgom volt a héten, hogy még a lábam szőrtelenítésére sem maradt időm = Ne tegyél megjegyzést, én is tudom, hogy szőrös a lábam. Ha te mondod, az jobban fáj.
Láttad a bulin, hogy meghízott a Kati? ? Láttam, hogy stírölted, netán tetszik?
Ha a férfi mondja:
Megint mész a lányokkal tornára szerda este? = Szabad a szerda estém?
Muszáj nyakkendőt kötnöm a vacsorára? = Nem akarok nyakkendőt kötni, igazából a vacsorához sincs sok kedvem.
Majd a Forma-1 után lenyírom a füvet. = ? utána meg kezdődik a meccs, amit szintén megnézek.
A piros valamivel jobb talán. = Nekem olyan mindegy. Szerintem mind a kettő ugyanolyan.
Hű, de gyönyörű vékony ez a Penelopé Cruz. Biztos, hogy naponta két órát izzad, és állandóan diétázik. = Ha odafigyelnél kicsit te is, nem panaszkodnál mindig az alakodra.
Egyetértek. Ismertem egy remek kis nőt, aki mindig azon panaszkodott, hogy nem tud normális fickót beújítani magának és szex nélkül kénytelen élni az életét. Mikor feljánlottam, hogy üssük nyélbe a dolgot akkor meghökkent, hogy azt hitte mi barátok vagyunk.
OK.
Majd mikor felcsíptem egy csajt elkezdett a nyakamra járni, hogy ő ezt nem is így gondolta, meg miegymás.
OK. Csaj lelécelt, mondom neki szabad a vásár.
Erre onnan folytatta a rinyálást, ahol abbahagyta mikor felkínáltam a dugás opciót és kijelentette, hogy a legjobb barátjának tart ezért semmi közeledés és no szex.
Értem én ezt?
Inkább megszokott! :D
De nem unalmas.Mindig tudom,kitől mit várhatok,nem ér meglepetés és nincs mit bonyolítgatnom! :)
Nem nehezítem az életem kombinálással!
Egyszerűsítem ha lehet,nem bonyolítom,mert felesleges!
Nő: Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett, elgondolkozva néz fölfelé. Aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jaj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal...
Férfi: Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a francba nem esik le?
És ha a lelkében az? ;)))
De a mérleg pasik például ilyenek.
nem
én nem így vagyok
a bonyolultat naná, hogy egyszerűsítem, de az egyszerűt minek bonyolítanám?