Miért ül tolószékben Lang Györgyi (Pa-dö-dö)? (tudásbázis)
Én is hallottam az ő betegségéről és nagyon együtt érzek ővele, s a többi SM beteggel. Nálam ez év januárjában határozták meg vizsgálatok alapján. Pontosan nem tudom eldönteni, hogy mikor kezdődött, de voltak előjelek.
Lang Györgyi szerint és szerintem is fél gyógyulás a pozitív gondolkodás!!!!
Ha tényleg SM-es, akkor sajnos meggyógyulni nem fog.
Persze kívánom Neki, hogy tartozzon azon betegek közé, akik sokáig tudnak teljes életet élni.
A betegség egyelőre nem kezelhető, csak a lefolyása késleltethető és a tünetek enyhíthetők, bár vannak biztató kutatási eredmények.
Közvetlen családtagomon keresztül vagyok érintett. Sajnos.
Bocsika, a kérdőjel lemaradt a mondat végéről.
Az előttem szólok között vki említette, hogy sclerosis multiplex-e van, s furcsállottam...
Ezért szerettem volna rákérdezni,h. tényleg "sclerosis multiplex-e van"?
Az elmúlt években sok minden érte, 3 porckorongsérv, aztán két csúnya lábtörés, komplikációk..., azt hittem ezért került kerekesszékbe.
Amúgy gondolom azért hitték sokan, hogy sclerosis multiplex-e van lang Györgyinek, mert a neten, sok helyen ezt lehet olvasni.
pl.
Sclerosis multiplex miatt:(
Sajnálom szegényt, de szerintem nagyon jól viseli és örülök h nem veszítette el a z életkedvét:)
Gerincproblémája van!
Műtötték már, de véglegesen állítólag nem gyógyítható(sajnos).Nem sclerosis-os.
Van amikor rosszabbul van, most stagnálós az állapota, azért is láthatod most újra többet szerpelni + ez a lelkének is jót tesz!
Egyébként meg készülnek a Pa-Dö-Dő jubileumi bulijára!!!:-)))
További ajánlott fórumok:
- Meghalt Albert Györgyi!
- Mit rontok el? Nem kell meg a pogácsa, sem a lángos - Segítsetek.
- Te mit választanál egy kisgyermekkel az oldaladon?Biztonság=megalkuvás avagy a lángoló szerelem, meglátjuk mi lesz belőle alapon..?
- A régi vagy a mostani langyosviz?
- Hogyan lehet finom lángost készíteni?
- SM betegként nagyon megdöbbentett Lang Györgyi halálhíre.