Miért nem lehet a férfiak többségével az érzéseinkről... (beszélgetés)
De lehet. De mértékkel. A férfiak nem így vannak kódolva...
oket mas fabol faragtak.keves ferfi beszel az erzelmeirol.
Két szóval elintézte a lelki fröccsömet tegnap egy hónap szakítás után. Csak épp kapóra jött a karácsony. Ja.
Én kisebbségi vagyok (nem úgy..), szóval nekem elmondhatod....
Hülyék azért nem vagyunk.
Nőkkel sem egyszerűbb.
Nekem szó szerint ugyanez a problémám. Valahogy beszélni kell erről, mert egy idő után fárasztó és kiábrándító, hogy folyamatosan egyéb jeleket kell keresni arra vonatkozóan, hogy egyáltalán tetszem-e neki, esetleg szeret-e. Az, hogy egy férfi velem van, megsimogat, meg egyéb, az nem jelent sokta. Az érzésekt néha , egyszerűen, de ki kell mondani. (És egy másik fórumozónak mondom, hogy az, hogy valakivel közlöm, hogy szeretem, az nem picsogás, hanem kommunikáció, ami létszükséglet két ember között.)
Akkor én szerencsésen csak a kisebbséget ismertem, sosem voltam olyan férfivel, akivel ne lehetne :))
Ez sajnos nagy igazság és szomorú. A férfiak is emberek, vannak érzéseik. Sokkal többre becsülöm azt a férfit, aki képes kimutatni érzéseit, ettől nekem nem gyengébb hanem erősebb lesz a szememben.
Én pl. boldog lennék, ha elmondaná mit érez, és én is elmondhatnám neki én mit érzek. De elzárkózik ettől.
Szerintem is a szocializációból fakad, úgy érzik olyankor elgyengülnek a nők előtt. Ez az igazság.
Szerintem lehet, csak nem a megfelelő emberrel találkozol.
Próbáltad már? Én pl. a haverjaimmal beszélgettem arról, mit éreznek a barátnőikkel kapcsolatban és azt mondták, nem lehet nekik elmondani, azért jobb, ha egy haver hallgatja meg őket.
Úgy írtam, hogy a többségével. Szerintem ez lefedi a kivételeket.
Mert nem érdekli őket. Nem szeretik a picsogó nőket.
Természetesen, kivételek akadnak. Próbáld meg keresni, azt. Sok sikert!
Tisztelet a kivételnek, khmmm. 😊
Beszélhetsz velük az érzéseidről, de fogalmazz egyszerűen. 😄
Férjjel nagykorú gyerekkel apával lehet, már akinek van, gondolom hogy tesóval ugyszintén. És még jó kollegával is
Együttjárás alatt meg ne adja ki magát senki, igy nem éri csalódás.
Tapasztalatom szerint lehet.
Bármit elmondhatok neki. ☺️
Neveltetés. Férfiak nem sírnak, és csak erősnek látszódnak. A gyengeséggel, az érzelmekkel nem tudnak mit kezdeni, mert nem lettek megtanítva rá. Tisztelet a kivételnek. Igen is, egy fiú gyermeknek is engedjük meg, hogy esetlen legyen, és az érzelmeit élje át.
Hogyan reagalt amikor megprobaltad?
Lehet, csak megfelelő embert kell találni hozzá.
Mert nem tudnak vele mit kezdeni,azért vannak a barátnők,azokkal kell csacsogni.
További ajánlott fórumok: