Miért nem ismeri fel a gép a tabletet? (beszélgetés)
Üdv!
Akkor tudsz segíteni, hogy miért nem akarja felismerni a táblagépet a pc vagy nem? (Tab: android 4.0, PC: Xp Sp3.
Azon Jégkrém android fut vagy Jelly Bean?
Most kokettáltam egy krixkraxmatikus ismerőssel és eszembe jutott a nyűgöd, aszongy van gyógyszer.Valójában én XP-t használok fő rendszernek de az összes linuxos balhé fut, mert van egy driversXP nevű alkalmazásom, aminek köszönhetően mindent felismernek a gépeim.
A megoldás - coming soon!
Üdv
a Pamutdisznó
Nem tudjuk milyen oprendszert használsz ugye nem tudni, tiltott-e esetleg az eszköz.
A hibakeresési mód lesz a megfejtés asszem.
Amúgy USB háttértárként, vagy médiatárként tudsz vele ügyezni. Driver ugyan van, de linuxos a sztori:)
De előtte semmi ilyen nem kellett. Felismerte a töltőt rendesen, és töltés alatt is lehetett használni, nem merült közben, hanem a hálózatról működött. Most meg egyfolytában reklamál, hogy csatlakoztassam a töltőt, aztán meg hogy állítsam háttérüzemmódra. De olyankor az usb beállításokat nem lehet változtatni. Meg valami MTP alkalmazással vergődik. És baromi lassan tölt ..... :oS
Hja, és végül nem töltöttem le semmit a lapira, szóval nem piszkáltam bele lapin keresztül a tab-ba.
driver genius
amikor csak tolteni akarjuk, akkor a tabot beallitjuk, hogy csak toltes, ha csatlakoztatom az usb-t...vagy valami ilyesmi