Miért lettem ilyen, miután beköltöztem a páromhoz és a szüleihez? (tudásbázis)
Azért lettél olyan,amilyen mert nőből vagy !
És két dudás nem fér meg egy csárdában. A nők ösztönlények,az érzelmeik irányítják őket.(no meg a barátnőik,akiket szintén az érzelmeik és az irígység irányít)
Sok nő csak a felszínen mutatja az engedelmességet,de valójában belülről fortyog,és lassan érlelődik az időzített bomba,ami lassan de biztosan egyszer föl fog robbanni.
Újabb értelmes fórum...
Szerintem akkor ezt meg is beszéltük.
"Miért lettem ilyen, miután beköltöztem a páromhoz és a szüleihez?"
Biztos mert sokszor feltettél egy túl általános kérdést és leszartad, hogy szükség van pontosításokra, meg egyáltalán a választ is. Ők ezt nem tetsző módon reagálták le, te meg megsértődtél és ez lett előle.
sok fórumindító minden fórumhoz új nevet használ. Tök jó, h kevés emberről rajzolódhat ki kép. Ami végülis tök jó, mert a fórumozásnak ez a lényege.
és csak írunk, de nem tudjuk kinek.
tök jó
es te tök új vagy a fórumon?
vagy ehhez csináltattál egy új nevet?
További ajánlott fórumok:
- Egy kisgyermek kérései szüleihez
- Egy barátom nem fizette az internet számláját, még a szüleihez van bejelentve, elvihetnek onnan bármit a behajtók?
- Épület falába beköltöztek a békák, hogyan lehet onnan kiűzni őket?
- A baba lakcíme lehet az apukájának a címe, aki a szüleihez van bejelentve?Ha igen akkor milyen papírok kellenek?
- A házunk teraszára és a balkonra is beköltöztek a gerlék. Mit tehetnénk ellenük?
- Hallottatok már olyanról, hogy az autóba beköltöztek a hangyák? Hogyan tudnám kiírtani őket onnan?