Miért lehet, hogy néha szex után vérzek? (tudásbázis)
Régebben is előfordult már ilyesmi, de akkor csak pár barnás folt. De most még másnap reggel is élénkpiros vér.
Azért gondoltam, hogy esetleg észrevehette volna a doki, bár akkor, még nem volt ennyire erős. (én hülye meg el is felejtettem mondani.)
Az igazság az, hogy nem tudom, hogy milyen lett, csak, hogy nincs semmi gond. Ismerősöm az asszisztens csaj, és vissza sem kellett mennem. Bár lehet az a legjobb, ha felhívom... Csak gondoltam, hogy nem olyan nagy dolog.
Szeretnék megbízni a páromban. Végülis megbízok benne, de voltak már a világtörténelemben "csodák". Épp emiatt is lehet, hogy jó lenne elmennem, hogy nehogy tényleg valami fertőzés legyen.
Akkor még nem volt(P1 vagy P2 lett)? Utána kezdődött?
Lehet más is, egyszerű fertőzés is okozhat ilyet. De ha a citológiád normális volt, akkor azóta lett. Párodban megbízol?
Óh, én is ilyesmire gondoltam, sajnos...
Néha fáj is közben, akkor biztos ilyesmi lehet. Rákszűrésen múlt hónapban voltam, ott nem volt semmi gond.
Vajon mit kezdenek egy ilyen sebbel? (ha az)
További ajánlott fórumok:
- Futás hatására vérzek. Miért lehet ez?
- Mi lehet az oka annak, hogy kevesebbet vérzek menzesz alatt? Lehetek terhes?
- Harmadik napja ritkán vérzek(csak pár csepp), mitől lehet?
- 2 napja piros pontok jelentek meg a makkomon, kicsit viszket néha, de nem fáj. Szexuális életet még nem élek. Mi lehet ez?
- Hüvelykrémtől (Gynoxin) lehet olyan, hogy vérzek? Mellékhatásban nincs benne, de rózsaszínes valami folyt belőlem. A kenőcs fehér.
- Érdeklődni szeretnék, hogy állapítottak meg-e valakinek már vérzékeny méhnyakat. Mitől lehet?