Miért kapcsol be a szám.gépem magától? (tudásbázis)
Nem tudom, hol hallottad ezt, de szerintem hülyeség. Most mi köze a kettőnek egymáshoz?
Nálunk csak ilyen izzó van, de ilyen még soha nem fordult elő.
a Bios nem frissit ütemezve. A Bios az Basic input output system-nem op. rendszer. Ő nem fog frissiteni.
Max. a hibernációban/un. alvó állapot/ lévő gép "kel fel" frissités céljából, amely a win rendszereknél valóban az éjszakai órákra van ütemezve, hogy ne zavarja a nappali munkát.
A régi AT-s alaplapoknál lehetséges, hogy áramszünet esetén -mivel a gép maga áram alatt marad+ a be/kikapcs gomb is, az áram megjelenésével újból bekapcsol.
A leírt problem egyszerűbb megoldása valóban a hátsó táp billenűkapcsolós lekapcsolása, vagy az elosztó hasonló áramtalanitása lehet
a Bios nem frissit ütemezve. A Bios az Basic input output system-nem op. rendszer. Ő nem fog frissiteni.
Max. a hibernációban/un. alvó állapot/ lévő gép "kel fel" frissités céljából, amely a win rendszereknél valóban az éjszakai órákra van ütemezve, hogy ne zavarja a nappali munkát.
A régi AT-s alaplapoknál lehetséges, hogy áramszünet esetén -mivel a gép maga áram alatt marad+ a be/kikapcs gomb is, az áram megjelenésével újból bekapcsol.
A leírt problem egyszerűbb megoldása valóban a hátsó táp billenűkapcsolós lekapcsolása, vagy az elosztó hasonló áramtalanitása lehet.
Lehet az operációs rendszer automatizmusa (vagyis valahol be van állítva), alaplap vagy táphiba is. Meg gondolom még jópár dolog.
Szakember? :)
Na ez jó...
Nekünk a laptop szokott éjszaka bekapcsolni, de csak akkor ha alvó állapotban van.
Na ez is miért lehet?
Pláne éjszaka szokott "felkelni" :DDDD
Áramkimaradás miatt szokott ilyent csinálni.
Főleg ha régi, és nincs a betápon az a billenő kapcsoló. Mienkén van, kikapcsoljuk ott is, pont áramszünet miatt.
Nemrég olvastam, hogy ha valakinek a háztartásában energiatakarékos izzója van, több műszaki berendezés, ki- és bekapcsolhatnak.
Szerintem ez is lehetséges..
tuti az ufók kapcsolják be:)
én még ilyet nem is hallottam, hogy egy számítógép magától bekapcsoljon...kikapcsolni még hagyján, de be? :))
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet az oka annak, hogy magától kikapcsol a laptopom?
- Miért kapcsol ki a számítógépem kb. 20 percenként, tudja valaki, hogy mitől lehet?
- A digitális mérlegem indőként bekapcsol magától meg értékeket mutat.Mindenki mondja, hogy fogytam, de a mérleg nem mutatja.A mérleg hibás?
- Magától kikapcsol a gépem, mitől lehet?
- LCD tv-nk 2 és fél éves és a film alatt kikapcsol majd 1-2 másodperc után magától újra visszajön mi lehet a baja?
- A telefonom magától kikapcsol és utána bekapcsol. Előfordult ez már másnál is?